Annonce
Skanderborg Håndbold

Lige ved og næsten: Skanderborg gav København kamp til stregen

Celine Holst er en af de spillere, der ofte dækker midten for Skanderborg. De havde dog ikke helt styr på stregspilleren Linn Blohm, der blev topscorer for København. Foto: Ole Nielsen.
Skanderborgs kvinder kom foran med syv minutter igen men kunne lige nøjagtig ikke tage sejren.

HÅNDBOLD: Skanderborg var på papiret klare underdogs mod København Håndbold, men langt hen ad vejen var de grønblusede faktisk med i kampen i Fælledhallen.

Til sidst blev det dog til et marginalt nederlag på 28-27 mod københavnerne.

København var foran med en enkelt ved pausen i en tæt første halvleg. Den føring holdt indtil syv minutter igen,da Skanderborg pludselig kom foran med 23-22, da Stine Holm kom igennem på højre fløj. Med fem minutter igen scorede Mia Rej dog to gange kort efter hinanden for København, hvilket sikrede sejren.

Sofia Deen tog som sædvanlig masser af afslutninger og blev ikke overraskende Skanderborgs topscorer med ni mål. Den samlede ligatopscorer Mia Rej havde en af sine mere blodfattige dage, og hun fik kun scoret på fem af sine otte afslutninger. For København var det i stedet svenske Linn Blohm, der blev topscorer med ni mål.

Skanderborg er med nederlaget stadig næstsidst i damehåndboldligaen, mens København igen kommer over Viborg på tredjepladsen. En plads, Viborg havde snuppet midlertidigt efter deres sejr over Herning-Ikast tirsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Annonce