Annonce
Indland

Linda gav 2500 kroner til ukendt mand: Tricktyv hypnotiserede mig

- Mange vil nok sige, at jeg er dum og naiv, men jeg er overbevist om, at det var hypnose. Jeg var var helt væk i øjeblikket og kan ikke huske noget, siger Linda Khuen Jacobsen. Linda Khuen Jacobsen er sikker på, at hun onsdag var udsat for et tricktyveri i sin klinik, hvor hun blev hypnotiseret til at udlevere 2500 kroner. Privatfoto

Linda Khuen Jacobsen er overbevist om, at tyv hypnotiserede hende til at udlevere 2500 kroner, da han onsdag besøgte hendes klinik kort før lukketid.

INDLAND: Klokken var knap 17 onsdag og Linda Khuen Jacobsen ventede på dagens sidste kunde, da en mand kom ind i hendes klinik Body & Feet på Gammelhavn i Vejle.

Manden ville bestille en tid til sin mor, men da Linda skrev bestillingen ned, begyndte manden at snakke hurtigt om tv og bærbare. Han sagde, han var fra Elgiganten og gav Linda et visitkort.

- Han prøvede at sælge mig et fjernsyn og snakkede rigtig meget, og så var det at jeg pludselig bare tog 2500 kroner og gav til ham, fortæller Linda Khuen Jacobsen.

Derefter forsvandt manden hurtigt fra butikken og Linda opdagede først, hvad der var sket, da hun var færdig med den sidste kunde.

Annonce

Sikker på det er hypnose

Da Linda opdagede, at hun var blevet snydt, ringede hun til nummeret på visitkortet, men det viste sig at være ugyldigt. Så ringede hun til Elgiganten, men de oplyste hende om, at manden ikke arbejdede hos dem.

Da Linda var helt væk i øjeblikket hun gav manden pengene, er hun overbevist om, at hun var hypnotiseret.

- Hypnose er meget udbredt som tricktyveri-form i Thailand, hvor jeg kommer fra, men jeg havde aldrig troet, at jeg skulle oplevet det i Danmark, siger Linda Khuen Jacobsen.

Linda beskriver oplevelsen som meget skræmmende, og hun håber ikke det sker for andre butikker. Derfor vælger hun at dele sin oplevelse.

- Mange vil nok sige, at jeg er dum og naiv, men jeg er overbevist om, at det var hypnose. Jeg var helt væk i øjeblikket og kan ikke huske noget, siger Linda Khuen Jacobsen.

Tyveriet er anmeldt til politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce