Annonce
Kultur

Litterært fællesskab slukker foreningen på Aarhus Ø

Bjørn Rasmussen, aktuel med romanen "Jeg er gråhvid", gæster Street Coffee på Aarhus Ø med tre andre forfattere og et musikalsk indslag torsdag 29. november. Foto: Frida Gregersen

Aarhus: Bjørn Rasmussen er aktuel med romanen "Jeg er gråhvid", som udkom på Gyldendal tidligere i år. Han gæster Street Coffee på Aarhus Ø i selskab med tre andre forfattere og et musikalsk indslag torsdag 29. november.

De seneste fem år har arrangørfællesskabet "Litterær Lounge" afholdt litterære begivenheder alle mulige og umulige steder i og omkring Aarhus. Nu slutter festen for de frivillige arrangører, men først afholdes et sidste arrangement, der skal være med til at slukke foreningen med et brag.

- Det sidste arrangement bliver ligeså fantastisk som alle vores andre. Der vil være en kombination af forskellige typer litteratur, der vil være musik, og det kommer til at foregå et sted, hvor der normalt ikke er oplæsninger. Med andre ord bliver det en helt speciel oplevelse, udtaler stifter og daglig leder Daniel Boysen, som også er vært til arrangementet.

Litterær Lounge finder sted kl. 19.30-21.00 på Street Coffee på Aarhus Ø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Ligaens eneste sjællandske hold kommer på besøg: Århus er storfavoritter

Indland

Henriette Zobel er død 

Annonce