Annonce
Kultur

"Litteraturen samler ind" kommer til Aarhus

Svend Åge Madsen er en af de forfattere som stiller op til "Litteraturen samler ind" lørdag. Arrangementet er landets største til fordel for uledsagede flygtningebørn, der er blevet givet ret til familiesammenføring, men selv skal betale for at hente deres familier til Danmark. Arkivfoto: Kim Haugaard

AARHUS: Lørdag 29. september kl. 13.00-18.30 indbyder litteraturfællesskabet Litterær Lounge til "Litteraturen samler ind". Litteraturarrangementet er landets største til fordel for uledsagede flygtningebørn, der er blevet givet ret til familiesammenføring, men selv skal betale for at hente deres familier til Danmark. Det er Venligboerne, der står bag initiativet.

- Formålet med arrangementet - der finder sted i Sydhavnen - er først og fremmest at indsamle penge til de uledsagede flygtningebørn, så de kan få deres familier at se igen. En sidegevinst er at fremvise hvor forskellig litteraturen i Aarhus er, fortæller Daniel Boysen, som er stifter og daglig leder af litteraturfællesskabet Litterær Lounge, der har stået for planlægningen af arrangementet i Aarhus.

Foruden Daniel Boysen kan man også opleve Dorthe Nors, Svend Åge Madsen, Inger Wolf samt mange, mange flere, og det vil udover forfatternes oplæsninger være muligt at opleve flygtningefortællinger og musik. En billet koster 100 kroner og giver adgang til alle scenerne i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Er du agil nok til fremtiden?

Aarhus

Pladsmangel og dårlige faciliteter: Politiet drømmer om at flytte fra Politigården

Annonce