Annonce
Aarhus

LIVE fra genåbningen: Tag med Radio4 rundt i Aarhus' gader

Der var mange morgenfriske århusianere, der godt kunne drikke en øl fra morgenstunden på ølbaren Åben. Foto: Markus Hjelmager Sørensen

Radio4 Morgens reporter tog onsdag morgen lytterne med rundt i Aarhus, da byens restauranter, caféer, barer og stormagasiner åbnede igen.

Hos bryggeriet Åben og baren af samme navn blev dørene slået op allerede kl. 07 til øl og en gratis croissant til de fremmødte gæster.

- Vi har været lukket så lang tid og har savnet vores gæster så meget, at nu slog vi bare dørene op så tidligt vi kunne, siger Philip Hulgaard, ejer af bryggeriet og baren Åben i Aarhus.

Annonce

Hos Café Faust har et sted mellem 1200 og 1400 personer bestilt bord siden i fredags. Det fortæller ejeren af caféen, Jesper Minke.

- Vi kommer selvfølgelig til at overholde de regler, der nu engang er, men det vigtigste for mig er, at vi nu må åbne. Vi er super glade, siger Jesper Minke.

Herunder kan du høre reportagen fra baren Åben, hvor ejer Philip Hulgaard havde glædet sig til at byde folk velkommen igen:

Her kan du høre interviewet med ejer af Café Faust, Jesper Minke:

Kl. 09 slog stormagasinet Salling i Aarhus endnu engang dørene op. Herunder kan du høre et interview med Marianne Bedsted, der er direktør i Salling. Hun glæder sig over, at det nu er deres tur til at åbne:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce