Annonce
Aarhus

Live fra retten: Næstsidste dag i sagen mod Peter Madsen

Peter Madsens forsvarer Betina Hald Engmark ankommer til Københavns byret mandag morgen. Der forventes at falde dom i sagen onsdag, men det kræver, at forsvarer og anklager bliver færdige med de afsluttende procedurer. Foto: Johan Nilsson

Retssagen mod Peter Madsen, der er anklaget for at have slået den svenske journalist Kim Wall ihjel, fortsætter mandag, hvor det er tid til de afsluttende procedurer. Efter planen skal der falde dom på onsdag, men det forudsætter, at anklager og forsvarer bliver færdige med procedurerne i dag.

Annonce

Retssagen mod Peter Madsen går i dag ind i sin afsluttende fase, når det er tid til de afsluttende procedurer.

Først skal mentalerklæringen gennemgås, Retslægerådets skal ligeledes erklæring læses op, og så vil anklageren også læse de svar op, som Rigspolitiets eksperter i IT har givet på forsvarerens foranledning.

Peter Madsens personlige forhold skal gennemgås - og her svarer han højst sandsynligt på spørgsmål fra sin forsvarer. Derefter er det tid til anklagerens og forsvarerens procedure.

Slutteligt har anklageren en kort replik - efterfulgt af forsvarerens duplik - inden Peter Madsen har ret til at tage ordet en sidste gang.

Det er tidligere oplyst, at det ikke sikkert, at retten når hele programmet for i dag, ligesom det også er blevet oplyst, at det ikke er sikkert, dommen falder onsdag.

Følg med i livebloggen fra retten herunder:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce