Annonce
Aarhus

Live podcast: Stil ind på historien om dansk rap

Rockers by Choice hører med blandt legenderne i dansk rap. Hiphop-gruppen blev dannet omkring 1986 i Sundby Algård Ungdomsklub på Amager og talte blandt andet Chief 1 (i front til venstre), som mange i dag kender som succesfuld producer. Arkivfoto: Bent Midstrup/Scanpix

AARHUS: Lidt over en million danskere lytter hver uge til podcast.

Radiovært og dj Pelle Peter Jensen har det seneste år stået bag P3s mest populære podcast nogensinde, "Den Nye Stil - historien om dansk rap".

En fortælling der følger de danske rappere, deres op- og nedture og vej til stjernestatus. Et vildt persongalleri med drama og skandaler. Det er fortællinger om at gå fra at være en bumset teenager med en drøm, til pludselig at sidde og lave musik med Whitney Houston og 2Pac. Eller at stå på scenen foran 40.000 mennesker, der synger med på din musik.

I "Den Nye Stil" leverer rapperne selv historierne med Pelle Peter Jensen som vært, dj og guide igennem dansk raps jungle.

13. september klokken 20 gæster Pelle Peter Jensen i Rytmisk Sal i Musikhuset til en liveudgave af "Den Nye Stil". Med sig har han to af hovedpersonerne fra podcast-serien. Udover de fortællingerne fra dansk raps legender, vil publikum få mulighed for at spørge ind, inden aftenen afsluttes med en quiz i dansk rap. /kls

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce