Annonce
AGF

Nyt Bundu-show i Aarhus: AGF vandt for sjette gang i træk

Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
AGF lagde søndag afstand til en af konkurrenterne i toppen af Superligaen, da FC Nordsjælland blev besejret 3-1 på Ceres Park.

FODBOLD: Seks på stribe er ikke en leg, de plejer at være med til i AGF. I hvert fald ikke når det kommer til Superligasejre.

Men søndag udbyggede det århusianske hold sin flotte stime af sejre ved at slå FC Nordsjælland 3-1 på eget græs.

Igen var Mustapha Bundu den store arkitekt offensivt. Men modsat for to uger siden, hvor han scorede hattrick, lagde han denne søndag op til AGFs tre mål.

Cheftræner David Nielsen havde valgt ti gengangere fra sejren over OB. Kun Jon Dagur Thorsteinsson gled ud og blev erstattet af Bror Blume, der i sidste uge var sygemeldt.

Og AGF-spillet fortsatte da også i de vindende takter, de efterhånden har fået for vane.

Efter blot en håndfuld minutter brød Mustapha Bundu igennem på kanten og forsøgte i første omgang selv at score. Da det mislykkes, fandt han Jakob Ankersen på returbolden, der nemt kunne bringe AGF i front.

Herfra overtog de boldstærke gæster mere og mere af spillet, og det var mere end fortjent at de fik udlignet kort før pausen. Kian Hansen sprang højere end førnævnte Bundu efter et hjørnespark og headede ubesværet bolden i mål.

Herfra så det ud til at blive en svær opgave for AGF at fortsætte sejrsstimen, men de kom ud til anden halvleg med en anden indstilling end den søvndyssende, de havde lagt for dagen mod slutningen af første halvleg.

Og det blev afgørende, at AGF slog først i en lige anden halvleg de første godt ti minutter.

Indskiftede Zach Duncan opsnappede en nordsjællandsk aflevering midt på banen, Bundu blev sendt af sted på kanten og efter en flot solotur fandt han Bror Blume, der køligt udplacerede målmanden.

Få minutter senere lukkede Bundu og AGF kampen til 3-1, da landholdsspilleren fra Sierra Leone drog af sted på endnu en dribletur, denne gang i straffesparksfeltet, som gæsterne blev nødt til at stoppe med et benspænd. Straffeparket scorede Patrick Mortensen på.

Dermed lagde AGF afstand til FC Nordsjælland i toppen af rækken, hvor de to klubber i skrivende stund ligger nummer tre og fire men nu med fire point imellem sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

AGF

Falsk AGF-konto lukker ned på Twitter

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce