Annonce
AGF

Liveblog: AGF jagter sæsonens første sejr

AGF møder AC Horsens. Arkivfoto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Stiften.dk liveblogger fra AGFs Superligakamp mod AC Horsens mandag aften.

FODBOLD: Som det 13. af Superligaens 14 hold kan AGF nu også bryste sig af at have vundet en fodboldkamp i denne sæson.

Århusianerne besejrede AC Horsens 2-0 i en ikke særligt velspillet fodboldkamp på Ceres Park – men i AGFs aktuelle situation betyder det ikke det store om pointene er flotte, så længe de kommer ind på kontoen.

Nicklas Helenius bragte AGF foran få sekunder før pausen. Han rettede et indlæg fra Mustapha Bundu i mål. I anden halvleg lukkede Bundu selv kampen med et flot mål, langskud fra distancen.

AGF var klart bedst af de to hold, selvom det kneb med at spille sig frem til chancer før det forløsende føringsmål. Sejren var dog aldrig i fare da AGF først kom i front.

Med sejren kravler AGF op på 12. plads i Superligaen med to point op til syvendepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Ingen skal være ensomme

”Ensomhed. Det er en følelse, som rammer mange. Det gælder ikke alene socialt udsatte, det gælder ældre mennesker, som ser deres ægtefælle og deres jævnaldrende falde fra – hvor blev de af, alle de, der fyldte hverdagen? Men det kan ligeså vel gælde børn og ganske unge mennesker. Hvem vil lege med mig? Hvem har jeg at snakke med? Ikke bare på Facebook, men rigtigt: ansigt til ansigt under fire øjne med en jævnaldrende eller med en, der er ældre, og som man kan betro sig til. En at dele sine tanker med. Vi har brug for at tale sammen, også om ensomheden. Vi har brug for hinanden. Vi har brug for at få bekræftet, at vi betyder noget.” Sådan sagde vores kloge dronning blandt andet i sin nytårstale. Og som sædvanligt har majestæten ret: Ingen skal være ensomme. Men ensomheden er opstået i takt med at tidsånden, hvor samfundet har udviklet sig til, at vi alle er vores egen lykkes smed. Vi er omringet af en syg mig-mig-mig-kultur, hvor de stærkeste med lethed overlever på første klasse, mens de lidt svagere fuldstændig kynisk efterlades på perronen, når eksprestoget buldrer afsted. Aldrig har der i Statstidende været så mange efterlysninger af pårørende til en ensom afdød, og det sker oftere og oftere, at man hører om en person, der er fundet død i sin lejlighed – en måned efter døden indtrådte. Og ikke så sjældent er det en besøgsven, der finder afdøde. En besøgsven – smag lige på ordet! Jamen, hvad er det for en uorden? Hvorfor kan vi i et lille land som Danmark ikke tage os bedre af hinanden? Vi skal huske kontakten til familiemedlemmer, til gamle venner, til naboerne og til dem vi møder på vores vej. Glem nu for pokker den dér med, at vi vil ikke blande os – vi skal netop blande os, være nysgerrige, vise interesse og omsorg – ja, kort sagt: gøre noget!

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];