Annonce
AGF

Liveblog: AGF jagter sæsonens første sejr

AGF møder AC Horsens. Arkivfoto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Stiften.dk liveblogger fra AGFs Superligakamp mod AC Horsens mandag aften.

FODBOLD: Som det 13. af Superligaens 14 hold kan AGF nu også bryste sig af at have vundet en fodboldkamp i denne sæson.

Århusianerne besejrede AC Horsens 2-0 i en ikke særligt velspillet fodboldkamp på Ceres Park – men i AGFs aktuelle situation betyder det ikke det store om pointene er flotte, så længe de kommer ind på kontoen.

Nicklas Helenius bragte AGF foran få sekunder før pausen. Han rettede et indlæg fra Mustapha Bundu i mål. I anden halvleg lukkede Bundu selv kampen med et flot mål, langskud fra distancen.

AGF var klart bedst af de to hold, selvom det kneb med at spille sig frem til chancer før det forløsende føringsmål. Sejren var dog aldrig i fare da AGF først kom i front.

Med sejren kravler AGF op på 12. plads i Superligaen med to point op til syvendepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce