Annonce
AGF

Efter sen straffescoring: AGF tabte første hjemmekamp

AGF var tæt på at få point mod FCM, men en straffescoring kort før tid satte en stopper for det. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Det lignede længe en uafgjort mellem AGF og FC Midtjylland, men hjemmeholdets debuterende målmand fik en uheldig hovedrolle, da han begik straffespark med få minutter tilbage af kampen.
Annonce

FODBOLD: AGF startede opgøret bedst. Spillerne kombinerede let rundt om de store spillere fra Midtjylland, og skabte flere gode situationer for dem selv i de første minutter. Det tunge pres gav dog ikke scoringer, og midtjyderne spillede sig langsomt, men sikkert ind i kampen.

De to hold kæmpede for det, men ingen af dem kunne for alvor finde melodien i første halvleg. Begge fik chancer, men Mustapha Bundu kunne ikke sparke bolden forbi Jesper Hansen i FCMs mål, og i den anden ende skulle AGFerne nok være glade over, at Ayo Okosun ikke kunne holde bolden nede, da han fik en hovedstødschance tæt på mål.

I begyndelsen af anden halvleg var den debuterende målmand, William Eskelinen, der hele to gange blev pandet i græsset, tæt på at få en mareridtsstart i AGF. Han sparkede nærmest forbi bolden, og serverede kuglen for fødderne af Midtjyllands Wikheim. Til sidst blev målmanden dog reddet af Alexander Munksgaard, der kaster sig ned foran FCMs afslutning.

Med ti minutter tilbage var AGF tæt på at komme på 1-0. Der blev spillet indianerbold efter indskiftede Tobias Sana sendte et frispark ind foran mål. Bolden dumpede ned for fødderne af Jakob Ankersen, der lagde den til rette for Patrick Mortensen som var tæt på at prikke den ind. Linjevogterens flag var dog i vejret, og så kunne det hele være lige meget.

Til sidst fik den nye AGF-målmand en hovedrolle, da han med et skidt indgreb begik straffespark, og ikke selv kunne redde kastanjerne ud af ilden på sparket, Evander sikkert omsatte til en scoring.

I slutminutterne pressede AGF på for en udlignende scoring, men missionen lykkedes ikke.

Livebloggen kan genlæses her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Liveblog: Sådan fordeler smittetilfældene sig i Aarhus 

Aarhus For abonnenter

Kampen mod corona er et kapløb med tiden:  - Vi har ikke sovet i timen i arbejdet med at teste

Annonce