x
Annonce
AGF

Genlæs livebloggen fra AGF-Hobro: En chancefattig affære endte uden mål

Superligakampen mellem AGF og Hobro IK på Ceres Park i Aarhus, fredag den 28. februar 2020. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2020)
Stiften liveblogger fra AGFs Superligakamp mod Hobro IK fredag aften.

FODBOLD: AGF kan med stor sandsynligvis sikre sig en plads i top-seks hvis de vinder fredagens Superligakamp mod Hobro IK.

Århusianerne ligger på tredjepladsen i Superligaen og har fire point ned til Brøndby - men med en kamp i hånden.

Vinder AGF vil de samtidig være fem point efter FC København på andenpladsen.

Stiften liveblogger fra fredagens Superligakamp, der begynder klokken 19.00 på Ceres Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce