Annonce
AGF

Genlæs livebloggen: AGF blev knust af FCK i opstartens sidste test

AGF har tabt til FCM, spillet uafgjort mod Viborg og vundet over Brøndby i de første testkampe. Onsdag gælder det FC København i den sidste af slagsen, inden det for alvor går løs igen i Superligaen. Foto: Kim Haugaard.
AGF møder onsdag formiddag FC København i hovedstaden, og Stiften.dk har naturligvis en mand på pletten til at opdatere fra opgøret

FODBOLD: Onsdag formiddag er der generalprøve til næste uges sikkert sneklædte forårspremiere for AGFs Superligamandskab mod Vejle, når århusianerne møder FC København i en testkamp over tre halvlege på løvernes træningsanlæg på Frederiksberg.

Opgøret fløjtes i gang klokken 11.00, og det er planen, at AGF spiller med et hold, der ligger tæt på idealopstillingen i de to første halvlege, mens reserverne får spilletid i de sidste 45 minutter.

Cheftræner David Nielsen må dog efter al sandsynlighed - som i den seneste test mod Brøndby - undvære flere profiler på grund af skader. Heriblandt Sebastian Hausner, Kevin Diks, Bror Blume og Alexander Munksgaard.

De to i denne uge nytilkomne spillere - Bubacarr Sanneh og Daniel Arzani - kan heller ikke forventes at være klar, da de første skal overstå de obligatoriske karantæner og tests for at træde ind i truppen.

Stiftens udsendte liveblogger fra alle tre halvlege fra klokken 10.50.


OBS: På grund af tekniske problemer blev vores liveblog afbrudt efter 84 minutter. Kampen blev vundet af FCK med 6-1. Vi beklager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Århusianske personligheder har alle lært vigtigheden af at stå sammen

Navne

Aarhus-forfatter Louis Jensen er død

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Aarhus

Konflikt i ældreplejen spidser til: Fagforbund forlader styregruppe bag omstridt omorganisering

Annonce