Annonce
Sport

AGF tog sin femte sejr på stribe

Alexander Munksgaard er tilbage i truppen for AGF siden han mod Horsens i gruppespillets anden kamp slog hovedet. Arkivfoto: Ole Nielsen
AGF var væsentligt skarpere end sin modstander fra Horsens og vandt 3-1.

FODBOLD: AGF lukkede nedrykningsspillets pulje et ned med en ny sejr. Horsens blev besejret 3-1 og gav David Nielsen og kompagni den femte sejr på stribe.

I begyndelsen lignede AGF egentlig nogen, der ikke rigtigt gad. Førstepladsen var i hus og de 90 minutters fodbold var bare noget, der skulle overstås inden det for alvor går løs i kampen om en plads i europæisk fodbold i næste sæson.

Horsens derimod kom til Aarhus med en ambition om at sejre og endegyldigt sikre sig andenpladsen i puljen, så de slap for at skulle ud og kæmpe for at undgå nedrykning. De bragede også afsted med fuldt tryk fra kampens start, men dommeren fløjtede til pausen, var det altså gæsterne, der var bagud 0-3.

Tre mål fra Youssef Toutouh, Mustapha Bundu og Alexander Amnitzbøll gjorde virkelig ondt på gæsterne, som skal have kreditten for at forsøge, men i den grad manglede skarphed og kynisme. En evne, som AGF havde denne eftermiddag.

Med resultatet i Sønderjyske var Horsens presset frem på banen fra anden halvlegs start. Det var dog AGF, der kom bedst ud fra pausen og burde have bragt sig foran med 4-0.

Gæsterne fik dog reduceret til 1-3 efter 69 minutter ved Louka Prip, og da AGF-træner David Nielsen efterfølgende begyndte at skifte ud og give tid til de yngste kræfter i truppen, så blev det lidt mere rodet i det sidste kvarter, hvor hjemmeholdet havde seks af sine egne ungdomsspillere blandt de 11 på banen. Sebastian Hausner, Daniel Thøgersen og Alexander Amnitzbøll var med fra begyndelsen, mens Benjamin Hvidt, Kasper Lunding og Magnus Kaastrup blev sendt ind til sidst.

Ungdommen fik dog lukket ned for gæsterne, der havde store problemer med at ramme målet.

Et problem, de ikke havde i AGF denne eftermiddag. Det endte 3-1 og dermed er AGF gået ubesejret gennem nedrykningsspillets pulje et.

Liveblog:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Unge fortsætter hærgen i Gellerup efter politiskud: Tre teenagere anholdt

Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Annonce