Annonce
AGF

Genlæs livebloggen: AGF dukket i Randers

AGF's cheftræner David Nielsen følger spillet i kampen i 12. runde af 3F Superligaen mellem Randers FC og AGF på Cepheus Park Randers, søndag den 6. oktober 2019. . (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

En stime er slut, en anden fortsætter. AGF tabte i Randers og må vinke farvel til seks sejre på stribe, til gengæld er de nu oppe på 11 kampe i træk mod naboerne uden sejr.

FODBOLD: AGFs stime på sejs Superligasejre i træk er slut. Søndag tabte århusianerne 0-2 i Randers.

Århusianerne formåede aldrig at sætte et offensivt præg på en meget intens og fysisk hård kamp, og i stedet var det hjemmeholdet med to mål i anden halvleg, der løb med de tre point.

AGFs cheftræner David Nielsen havde valgt samme 11 fra start som i hjemmekampen mod FC Nordsjælland. Modstanderen var dog en diametral modsætning.

Randers FC kom med en masse fysik og ild i øjnene, som AGFerne efter bedste evne forsøgte at matche – uden helt at formå det. Kampen blev derefter. Få chancer, masser af nærkampe og gule kort.

Det stod skrevet på væggen, at der skulle en dødbold eller tilfældighed til for at løse op på kampen.

Efter en lille time begik Fredetik Tingager et frispark, hvor han samtidig blev skadet. Derfor var han ikke at finde da sparket blev taget, og tometermanden var savnet inde i det lille felt hvor Niklas Backman ikke formåede at heade bolden væk. I stedet faldt den ned for fødderne af Emil Riis, der kanonerede den op i nettaget.

Flertallet af de 9.947 tilskuere på Cepheus Park (stadionrekord) skreg deres lunger ud i oktoberkulden.

Efterfølgende pressede AGF på for en udligning. Og det var faktisk først på dette tidspunkt, de begyndte at true Patrik Carlgrens mål.

Først ved Jakob Ankersen og siden Patrick Mortensen, der havde fine muligheder for at score.

Men i stedet for at udligne udnyttede hjemmeholdet i slutminutterne pladsen og løb op og scorede i den anden ende ved Al-Hadji Kamara.

Med 2-0-målet kravler Randers FC akkurat forbi AGF i tabellen og indtager tredjepladsen, á point med AGF.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce