Annonce
AGF

Liveblog: Kan AGF komme forbi Fynsserie-mandskab?

AGF er rejst til Ærø, hvor Marstal/Rise venter i anden runde af pokalen. Foto: Katrine Becher Damkjær
Onsdag aften møder AGF Ærø-klubben Marstal/Rise i anden runde af pokalturneringen. Følg livebloggen i bunden af artiklen.

FODBOLD: Fynsserie-mandskabet fra Ærø, Marstal/Rise, venter onsdag aften i anden runde af pokalturneringen for AGF.

Til den opgave er 18 spillere udtaget - blandt andet målmand Aleksandar Jovanovic, der netop er returneret til AGF på et lejeophold.

Benjamin Hvidt og Kasper Lunding er begge blevet deres skader kvit og er derfor tilbage i kamptruppen. Derudover har århusianerne fire U19-spillere med i bussen til kampen i Det Sydfynske Øhav.

- I pokalfodbold er der altid et lille håb, og vi går ind til det her for at søge vores muligheder, lød det fra hjemmeholdets træner, Ole Juel, inden kampen.

Kampen fløjtes i gang klokken 17.15

Livebloggen kan ses nedenfor:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce