Annonce
AGF

Liveblog: Kan AGF komme forbi Fynsserie-mandskab?

AGF er rejst til Ærø, hvor Marstal/Rise venter i anden runde af pokalen. Foto: Katrine Becher Damkjær
Onsdag aften møder AGF Ærø-klubben Marstal/Rise i anden runde af pokalturneringen. Følg livebloggen i bunden af artiklen.

FODBOLD: Fynsserie-mandskabet fra Ærø, Marstal/Rise, venter onsdag aften i anden runde af pokalturneringen for AGF.

Til den opgave er 18 spillere udtaget - blandt andet målmand Aleksandar Jovanovic, der netop er returneret til AGF på et lejeophold.

Benjamin Hvidt og Kasper Lunding er begge blevet deres skader kvit og er derfor tilbage i kamptruppen. Derudover har århusianerne fire U19-spillere med i bussen til kampen i Det Sydfynske Øhav.

- I pokalfodbold er der altid et lille håb, og vi går ind til det her for at søge vores muligheder, lød det fra hjemmeholdets træner, Ole Juel, inden kampen.

Kampen fløjtes i gang klokken 17.15

Livebloggen kan ses nedenfor:

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vold på skolerne: Lærerne OG eleverne skal have hjælp

Det er ikke mange arbejdspladser, hvor over 50 procent af de ansatte oplever trusler og chikane. Men det er ikke desto mindre tilfældet for lærere og pædagoger i nogle af de århusianske skoler. Og det er helt igennem uacceptabelt, at det tal er voksende i øjeblikket. Formanden for Skolelederforeningen mener, at kravet om større inklusion er en af de største forklaringer på den stigende vold og chikane. For øger man kravet til eleverne uden at øge ressourcerne, så står frustrationerne i kø hos elever, der ikke har redskaberne til at følge med. Og det er synd for både børn og ansatte. Samtidig bliver der færre hænder til de mindste i vuggestuer og børnehaver, og derfor hænger ønsket om at finde og håndtere de udadreagerende børn allerede her, i en tynd tråd. Og det vidner om, at konsekvenserne af effektiviseringer og nedskæringer kan komme som forsinkede bølgeskvulp. Derfor kan Aarhus og resten af landet se frem til, at Det Nationale Forskningscenter kommer i bund med deres undersøgelse, hvor de kortlægger fællestrækkene for de skoler, som er hårdt ramt af ballade og vold. På den måde kan en løsning på udfordringer forhåbentligt komme tættere på, for det er helt uacceptabelt, at der er en så vigtig faggruppe, som er så udsat for potentielt ødelæggende adfærd.

Aarhus For abonnenter

Vold og trusler på skoler i Aarhus: Se listen over de kolossale forskelle

Annonce