Annonce
Navne

Lokal bankdirektør fylder rundt

Områdedirektør i Spar Nord Aarhus kan Erling Sørensen fejre endnu en milepæl, når han lørdag 17. oktober fylder 60 år. Foto: Jørn Laustsen, MOMENT studio
Annonce

60 år: Efter en lang karriere i den finansielle sektor og over fire år som områdedirektør i Spar Nord Aarhus kan Erling Sørensen fejre endnu en milepæl, når han lørdag 17. oktober fylder 60 år.

Karrieren startede i 1977 som elev i Sparekassen Bikuben, som senere førte til en ansættelse i Bikubens centrale kreditafdeling - og herfra tog det fart. Med flere fusioner på cv’et og en lang række ledende stillinger bag sig tiltrådte Erling Sørensen i 2016 stillingen som områdedirektør i Spar Nord Aarhus, der holder til i Ceresbyen i Aarhus.

Erling Sørensen har gennemført flere faglige uddannelser - heraf flere inden for ledelse og ledelsesudvikling. Hertil er udvikling af forretningssamarbejder til B2B og B2C med fast fokus på kommercielle og relationsskabende flader blandt hans spidskompetencer.

Gennem karrieren har han arbejdet i forskellige virksomheder med stærke kulturelle baggrunde og ledelseshierarkier blandt andet fire år som landechef i Danmark for det franske kreditforsikringsselskab Coface.

Annonce

Mange tillidshverv og netværk

Erling Sørensen er med i både Group 8320 – et lokalt forankret netværk for mandlige erhvervsaktive i Mårslet, Strategic Board i AROS Art Club og i Kulturkontaktudvalget, som har fokus på at udvikle byen som et kulturelt vækstcenter, der skal brande Aarhus med en international profil. Derudover er han medlem af VL-gruppe 6 i Aarhus.

Over tid har han været medlem i mange forskelligartede erhvervsnetværk, som er udsprunget af hans aktuelle positioner. I dag er det med relationer i bl.a. AGF, Aarhus Badmintonklubs erhvervsnetværk, Musikhusets sponsornetværk, Erhvervsnetværket på Aarhus Teater, Den Gamle Bys sponsornetværk, AROS Art Club, Sailing Aarhus Ambassadors, Teater Svalegangens erhvervsnetværk “Brølet”, Business Club Aarhus og Erhverv Aarhus.

Erling Sørensen bor i Mårslet med sin kone, Gitte Sandager Sørensen, med hvem han har døtrene Rikke og Mette på henholdsvis 25 og 28.

Når tiden ikke bruges på karrieren og familien, bliver den brugt på oldboysfodbold og vinavl i det lokale vinlaug ”Stok & Sten”, hvor de lokale vinbønder i Mårslet har etableret egen vinmark i udkanten af byen.

Uden at overbelaste områdets golfbaner nyder han dog ture på golfbanen i løbet af sæsonen. Derudover tager han i ny og næ en tur på sin racercykel for at træne op til bankens traditionsrige ambassadørcykelløb i august.

En planlagt reception i anledning af fødselsdagen er udsat pga. Covid19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Aarhus For abonnenter

Kiks i kommunikationen kan udløse konflikter: - Et plejehjem i Aarhus er på ingen måder et luksushotel

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

AGF

Skuffet David Nielsen efter nederlag: - Vi manglede kvalitet offensivt

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Kun AGF-defensiven ragede en smule op søndag aften

Annonce