Annonce
Østjylland

Lokal landmand søger kærlighed: Kender du den perfekte fyr til 45-årige Allan?

Allan Jensen bor på en gård nær Hem. Han driver en ægproduktion med 1200 høns. Pressefoto: BLU/TV2
Lidt udenfor Mariager bor 45-årige Allan Jensen. Han bor alene på en stor firlænget gård fra slutningen af 1800-tallet, og han savner en at dele det hele med. Derfor er han med i den nye sæson af "Landmand søger kærlighed" - og du kan stadigvæk nå at sende ham et brev.

Mariager: Allan Jensen er 45 år og ægproducent - og så er han single og en af landmændene i den nye sæson af TV2-succesen "Landmand søger kærlighed", der til sommer ruller over skærmen.

Men han er ikke en hvilken som helst deltager. Allan er nemlig programmets første homoseksuelle landmand.

Til daglig driver han en ægproduktion på en firlænget gård syd for Mariager. Men det har ikke altid været givet, at det var høns, den 45-årige landmand skulle beskæftige sig med. Han har både haft malkekøer, været sælger for DLG (Dansk Landbrugs Grovvareselskab) og en masse andet. Men nu producerer han altså æg på den store gård.

Annonce

Her bor han alene, hvis man altså ikke medregner de 1200 høns og den 1-årige cockerspaniel Agnes. Han er kommet en del på gården, så da han for fem år siden fik muligheden for at overtage den, slog han til. Og han har ikke fortrudt det et sekund.

Dating på tv

Og nu er det tid til et nyt eventyr: Dating i bedste sendetid.

- Jeg glæder mig, men jeg er også nervøs. Det er ikke hver dag, man åbner sit hjem og sit liv op for hele Danmark, siger han.

Landmand søger kærlighed

Når "Landmand søger kærlighed" kører over skærmen til sommer, bliver det programmets ottende sæson.

I sæson syv var der for første gang en kvindelig landmand med.

I sæson otte er for første gang i programmets historie en homoseksuel landmand med.

Du kan sende et brev til Allan eller en af de andre landmænd på linket her:
https://blu.shortaudition.net/landmand-s8

Til at starte med var han da heller ikke helt tosset med ideen. Det var et par af hans venner, der havde meldt ham til, men han var ikke sådan at overtale. Først efter en god snak med produktionsselskabet var han klar til at sige ja.

- Produktionsselskabet har lovet at passe godt på mig, forklarer han.

Han synes, at den firlængede gård er lige til den store side, når man bor der alene. Han håber, at programmet kan hjælpe ham med at finde en, han kan dele stort og småt med.

- Jeg savner en at dele hverdagen med. En at stå op sammen med og en, jeg kan lave morgenmad til om søndagen, fortæller han.

Han leder efter en mand, der er klar til at dele hans liv på gården. Men det behøver ikke være en, der har lyst til at give et nap med - det klarer han fint selv. Det vigtigste er, at han har lyst til at være en del af Allans liv.

Allan fra Hem udenfor Mariager er første homoseksuelle deltager i "Landmand søger kærlighed". Pressefoto: BLU/TV2

Allan Jensen kigger ikke efter noget specifikt, når han skal finde en mand. For ham er det ligegyldigt, om han har blå eller brune øjne.

- Det er personligheden, der betyder mest. At han er socialt anlagt og positiv ligesom mig, fortæller landmanden.

Hans positive sind er da også hans bedste side, fortæller han.

- Jeg er evig optimist. Men jeg kan vist nok også være lidt stædig af og til, griner han.

Annonce

Lille bagtanke

Det er dog ikke kun for at finde en kæreste, at Allan Jensen har sagt ja til at være med i programmet. Han har også en bagtanke.

Han vil nemlig gerne vise hr og fru Danmark, at homoseksuelle er lige så forskellige, som heteroseksuelle er.

- Jeg vil gerne vise, at man sagtens kan være homoseksuel og samtidig have et helt almindeligt leverpostejsliv. Tit synes jeg, at vi i medierne bliver fremstillet som sådan nogen, der render rundt med fjerboaer hele tiden. Og sådan er vi altså ikke allesammen, forklarer han.

Han skynder sig at tilføje, at der ikke er noget i vejen med hverken fjerboaer eller mænd, der kan lide dem. Han ønsker sig bare et lidt mindre karikeret mediebillede af, hvordan homoseksuelle mænd er. Og det håber han, at han kan bidrage til.

- Og så er det jo bare en bonus, hvis jeg får en kæreste ud af det, griner den 45-årige landmand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce