Annonce
Erhverv

Lokal modevirksomhed skifter navn: LauRie bliver til Coze Aarhus

Lena og Henrik Hansens modevirksomhed LauRie bliver til Coze Aarhus. Foto: Kim Haugaard

Den århusianske virksomhed Laurie vil fremover blive kendt under et andet navn.

RISSKOV: Modevirksomheden Laurie vil fremover komme til at hedde Coze Aarhus, da de udvider med brandet Echte i deres virksomhed.

Det oplyser branchebladet Tøj.

- Vi har etableret Coze Aarhus, da vi har udvidet virksomheden med brandet Echte. Det er derfor på sin plads, at organisationen afspejler, at vi som virksomhed nu omfatter to selvstændige bæredygtige brands henvendt til to forskellige målgrupper, siger adm. direktør Cecilia Winther.

Navneændringen vil ifølge branchebladet Tøj ikke få nogen betydning for modevirksomhedens mission om at skabe tøj af høj kvalitet med bæredygtighed i fokus. Coze Aarhus skal derfor fungerer som en samlede paraplyorganisation, som både repræsenterer Laurie og Echte.

Annonce

Underskud i 2017

Echte er ifølge Coze Aarhus inspireret af ægte kvinder, der gar efter bæredygtige styles med det perfekte fit. Omdrejningspunktet for Echte bliver således at udvikle elegante og ukomplice­rede styles som suits, skjorter, toppe og jeans, der kan supplere de mange trendbaserede brands.

- Gennem de sidste 30 år har Laurie specialiseret sig i at producere kvalitetsprodukter med uovertruffen komfort i materialer, der er bæredygtigt og ansvarligt produceret. Den erfaring tager vi med over i brandet Echte, som går på gaden med en kollektion, der både indeholder økologiske metervarer og Svanemærket denim produkter, fortæller modevirksomheden administrerende direktør Cecilia Winther.

Coze Aarhus sælger sit tøj i mere end 1.100 butikker i 20 europæiske lande. Hovedkontoret ligger i Aarhusforstaden Risskov. Virksomheden har været ejet af Lena og Henrik Hansen siden 2005.

Virksomheden gav underskud sidste år, men har ellers været en god forretning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tivoli Friheden vil bygge en ny scene

Annonce