Annonce
Aarhus

Lokale sportsforeninger får økonomisk støtte fra anonym

HEI Håndbolds ungdomsafdeling har fået en økonomisk håndsrækning fra en anonym giver. Arkivfoto: Søren E. Alwan
HEI Håndbold og HEI Fodbold har for anden gang under coronakrisen fået 150.000 kroner i støtte fra en anonym giver.

AARHUS: Det har været et hårdt år for de sportslige foreninger. Coronakrisen har sat sit præg på antallet af medlemmer, ligesom flere af de arrangementer, der normalt giver indtægter til sportsklubberne er blevet aflyst.

Derfor lunede det også gevaldigt hos HEI Håndbold og HEI Fodbold, da de i juni hver modtog 150.000 kroner til ungdomsarbejdet i de to foreninger fra en anonym giver.

Søndag aften kunne de to klubber fortælle på sociale medier, at de igen er blevet begunstiget af økonomisk hjælp fra en lokal anonym giver.

Annonce


Jeg kan mærke på de mange frivillige, at det giver ny energi, at der er en person udefra, som mener, at vi gør noget særligt og er med til at løfte en samfundsmæssig opgave i en svær tid.

Lars Møller


Begge klubber har modtaget 150.000 kroner i økonomisk støtte. En håndsrækning og anerkendelse, der vækker varme i de to foreninger.

- Jeg kan mærke på de mange frivillige, at det giver ny energi, at der er en person udefra, som mener, at vi gør noget særligt og er med til at løfte en samfundsmæssig opgave i en svær tid. Det betyder selvfølgelig meget at få en økonomisk håndsrækning, men anerkendelsen af, at vi i HEI Håndbold er med til at gøre en forskel for børn og unge betyder utroligt meget, siger Lars Møller fra HEIs ungdomsudvalg.

Fornem gave

HEI Håndbold har på grund af coronavirussen måtte aflyse nogle af de stævneaktiviteter, der normalt giver indtægter til klubkassen. Heriblandt HEI elite cup i august.

- Det er nærmest uvirkeligt og helt ekstra ordinært at modtage sådan et beløb. Derfor skal vi også tænke os godt om i forhold til, hvordan vi bruger pengene rigtigt. Vi er meget ydmyge i forhold til den gave, som vi har modtaget og derfor er det vigtigt, at vi ikke bare går ud og futter pengene af. På den korte bane vil det være synligt for vores unge medlemmer, at vi får nogle rekvisitter i dagligdagen, siger Lars Møller.

Annonce

En oplevelse for alle medlemmer

Hos HEI Fodbold er man også meget taknemmelige over den økonomiske håndsrækning til klubbens ungdomsafdeling. Her overvejer man at lave et arrangement for klubbens medlemmer og familier, når det igen er muligt at afholde noget lignende.

- Det er en støtte til de unge, som vores anonyme giver gerne vil gøre noget for. Vores tanke er at lave et arrangement/event, som alle kan få glæde af, når vi alle engang må mødes igen, siger formand for fodboldafdelingen, Jette Petersen.

Hun fortæller, at de også kan mærke, at corona har sat sit præg på fodbolden og antallet af medlemmer. Derfor vil noget af beløbet også gå til den daglige drift, men det er vigtigt for formanden, at man får lavet et arrangement for bredden.

- Vi vil gerne give en god oplevelse til vores mange fodboldspillere, hvor vi samles en dag og laver noget helt specielt. Eventuelt invitere nogle AGF-spillere ud til os, siger Jette Petersen.

Annonce
AGF For abonnenter

Det var en uskøn AGF-sejr i en skøn kulisse, og den slags fungerer bare i Aarhus

Danmark

Mandagens coronatal: 752 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn - højeste prositivprocent siden august

Annonce
Annonce
Annonce
AGF

David Nielsen jubler over sprudlende AGF: - For mig handler fodbold om andet end at score mål

Byudvikling For abonnenter

Video: Kom med indenfor i de dyreste lejligheder med panoramaudsigt i Nicolinehus på Aarhus Ø

Alarm 112

Husk paraplyen: DMI varsler voldsomme mængder regn på vej

AGF

Sejr foran 19.000 tilskuere: AGF nærmer sig top seks efter sejr over AaB

AGF

Kaos under AGF-kamp: Tusinder med billet får besked på at gå i Tivoli i stedet - tilskuere er rasende

AGF For abonnenter

Stort portræt: Yann Bissecks potentiale kender ingen grænser, men han forbereder sig allerede på et liv efter fodbolden

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Mange stærke præstationer, da AGF besejrede AaB

Alarm 112

11 personer tiltalt i omfattende narkosag: Politiet afslørede  stor amfetamin-fabrik

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Aarhus

Gratis parkering: Her kan elbilejere parkere gratis i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Marianne og Peter har parkinson og bokser for livskvalitet: - Først var det en lettelse at få en diagnose - så kom chokket

Alarm 112

Proptrækker var våben: 49-årig mand stak ud efter rival og er sigtet for grov vold

Annonce