Annonce
Sport

Lokalhåndbold

2. division mænd

HEI-Svendborg 27-21 (11-9)

Efter to kampe uden sejr kom HEI atter på sejrskurs, og det kunne ikke passe bedre for hjemmeholdets spillere, der skulle til julefrokost om aftenen.

- Det var dejligt at få en sejr oven på en uafgjort og et nederlag. I dag mødte vi et talentfuldt Svendborg-hold med nogle dygtige spillere, men vi stod fint i vores forsvar, ligesom Magnus Brandbyge, der havde afløst en karantæneramt Martin Nørlund i målet, stod fornuftigt. Det var en god kollektiv indsats, og det var tydeligt, at spillerne var klar til at revanchere sig efter de to sidste kampe. Vi var foran 3-1, 8-5, 11-9 ved pausen, og i 2. halvleg 17-14, inden vi knækkede dem lidt ekstra til slut, sagde HEIs træner Lean Bach-Nielsen.

HEI: Nichlas Hald 6, Michael Kabel 5, Rasmus Just 5, Rasmus Møller 3, Joachim Trend 3, Mark Krogh Hansen 3, Thomas Schmidt 2, Mikkel Boesen.

2. division mænd

Søndersø-Skovbakken 26-26 (13-10)

Det var første gang i denne sæson, at Skovbakken spillede uafgjort, og det var et resultat, som træner Mads Bang gerne havde set byttet med en sejr.

- Efter en dårlig start, hvor vi bagud 4-10, fik vi os ædt ind på dem op til pausen. Vores store problem var, at vi ikke scorede på vores chancer, selv om vi spillede os til mange helt åbne. Men fra starten af 2. halvleg tog fanden ved os, vi scorede de fire første mål og kom foran 14-13. Vi var også foran 19-16 og inde i en god periode, men lige pludselig begyndte vores forsvar at sejle, og deres dygtige spillende træner tog fat. Ham havde vi ikke lige set på videoen. Fra 22-22 skiftedes vi hele vejen, og på vores sidste angreb ved jeg ikke, hvad der gik af dommerne. De hævede armene lige efter, vi var gået i angreb, og på deres sidste angreb havde Michael Hedegaard to gode redninger. Lidt mere kynisme og lidt bedre forsvar i 2. halvleg, så havde vi fået de to point, sagde Mads Bang.

Skovbakkens topscorere: Christian Meklenborg 7, Rasmus Mogensen 5, Anders Gade 4.

2. division kvinder

AGF-Kristrup 29-16 (12-6)

AGF vandt for sjette gang i træk og har ikke tabt siden kampen i Sæby.

- Det var en storsejr til samlingen, vi kom hurtigt foran 4-1, og så øgede vi derfra, men det var ikke på kønt og poleret håndboldspil som i de foregående kampe. Det var på fight og vilje, men vi fik gjort arbejdet færdigt. I 2. halvleg var både Caroline Theill og Louise Dalsgaard i hopla, og de scorede henholdsvis seks og fem mål alene efter pausen.

- Nu håber jeg, vi kan tage til Aars og slå Team Vesthimmerland på fredag i den sidste kamp inden jul, så vil vi have et godt udgangspunkt og føre rækken, når vi tager hul på turneringen igen i det nye år, sagde AGFs træner Karsten Andersen.

AGF: Caroline Theill 7, Louise Dalsgaard 6, Nete Andreasen 4, Pernille Laur 4, Katrine Mønsted 2, Signe Georgi 2, Kathrine Thomsen 2, Katrine Krogh 2.

2. division kvinder

ASA-Hornbæk SF 20-25 (11-11)

Det var en god og lige håndboldkamp, hvor Hornbæk endte med at vinde til slut, da de fik scoret en del mål på kontra og udnyttede nogle to minutters udvisninger til ASA.

- Det var en rigtig god kamp, men vores backs var lidt passive, og Rikke Lyngesen var ikke så godt skydende i dag, men vi havde noget godt stregspil og en fin udnyttelse af fløjene. Alexandra Pujol og Louise Syrstad styrede kampen fint og var sikre i deres spil. I hele kampen lavede vi kun 10 tekniske fejl, det er ikke mange, men vi brændte til gengæld alt for meget alene med deres målmand, sagde ASAs træner Ian Rasmussen.

ASA: Louise Syrstad 5, Rikke Lyngesen 3, Charlotte Jessen 3, Lotte Askær 3, Sofie Stærk 2, Stine Nordgaard 2, Julie Smed, Alexandra Pujol.

2. division kvinder

Aabybro-Hasle KFUM 29-24 (13-14)

Hasle KFUM har leveret nogle flotte præstationer på det seneste og hentet point til kontoen, men holdet skuffede i bundopgøret mod Aabybro.

- I dag var det ikke særlig godt, vi havde svært ved at få det til at hænge sammen i forsvaret, uanset om vi spillede defensivt eller offensivt forsvar. I 1. halvleg spillede vi godt angrebsspil, men efter pausen skød vi målmanden forkert og brændte chancerne, og de ting, vi gjorde, fungerede ikke for os. Det var en af de kampe, vi skulle have vundet, og vi kan ikke være tilfredse med indsatsen. Det gælder hele vejen rundt, sagde Hasle KFUMs assistenttræner Martin Hansen, der gav debut til Emma Grosen Larsen.leo

Hasle KFUM: Emma Stisen 5, Maria Stisen 5, Helle Pedersen 5, Anne Thorsen 3, Lise Malle 2, Thilde Vindberg, Malene Andersen, Christina Nielsen, Emma Grosen Larsen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Har brandskole forgiftet omgivelserne? Kød fra kvæg på mark i Aarhus skal undersøges for ekstremt giftigt stof

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Tidligt op og på med ja-hatten: Trafikkaos venter bilisterne på en af Aarhus' helt store indfaldsveje

AGF For abonnenter

Følg mig, drenge - spillet halter, men AGF er endelig stemplet ind i denne sæson

Sport

Supermanden Salah startede inde og var forrygende i målet: - Det kan godt være lidt svært at gå til håndbold, når man ikke spiller så meget

Aarhus

Trods drænuheld: Planen holder - ny omfartsvej bliver klar til tiden

Navne

Nekrolog: Tidligere lokalredaktør for Århus Stiftstidende Birger Andersen er død

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Det var defensiven og dødboldene, der leverede for AGF - Bisseck dagens mand på kunstgræs

AGF

David Nielsen vil snakke med islandsk profil om film: -  Han lå lidt på grænsen

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sport

Chris Ankers enke: - Jeg kan slet ikke rumme tanken om, at jeg ikke skal kysse min mand igen

Danmark

Nu bliver køreprøven dyrere: Fremtidens nye bilister skal betale for mere politiarbejde - og det undrer kørelæreres forening

AGF

Det Hvide Snit Slutfløjt: Når AGF kan vinde på kunstgræs, kan de vel vinde alle steder?

Byudvikling For abonnenter

Flertal presser borgmesteren: Vil finde flere millioner til haller og boldbaner

AGF

AGF har vendt dårlig sæsonstart: - Jeg tror, at resten af ligaen nu har lagt mærke til, at vi er et godt hold

Annonce