Annonce
Østjylland

Lokalt erhvervsliv glæder sig over åbningen af Hessel-trinbrættet

Man skal huske at tjekke Midttrafiks hjemmeside, når standsningsstederne Thorsager og Hessel åbner, idet der vil ske ændringer af køreplanen begge stedet, fortæller Norddjurs Kommune. Foto: Norddjurs Kommune
I såvel Norddjurs Kommune og erhvervslivet er der glæde over, at letbanen har taget det nye togstop ved Hessel i brug. Det giver virksomheder og deres ansatte nye muligheder.

Norddjurs Kommune: I Norddjurs Kommune glæder man sig over, at Aarhus Letbane fra den 9. juli er begyndt at standse ved de to såkaldte "standsningssteder" i Thorsager og Hessel. Åbningen af passagerdriften til og fra letbanens standsningssted ved Hessel i Norddjurs Kommune er til stor glæde for det lokale erhvervsliv, fastslår kommunen i en pressemeddelelse.

Hidtil har letbanen kun gjort et enkelt stop i Grenaa i centrum, men med åbningen af Hessel-trinbrættet er der nu to muligheder for at stige på toget.

Hessel-stoppet er anlagt med særligt fokus på erhvervslivet i denne del af Grenaa. Standsningsstedet, der ligger på Rugvænget ved Hessel, er navngivet efter Hessel Gods få kilometer derfra. Med sin placering i et erhvervspræget område er det et letbanestop for de lokale virksomheders mange pendlere. Bl.a. for de ansatte hos Terma i Grenaa.

Standsningsstedet for Aarhus Letbane i Norddjurs Kommune Hessel på Rugvænget ved Hessel vil bl.a. gøre det lettere for ansatte på virksomheden Terma at komme til og fra arbejde. Foto: Norddjurs Kommune

Terma-ansatte tager toget

Til Norddjurs Kommune siger HR-direktør hos Terma, at man er glad for åbningen, der vil gøre det lettere for virksomheden at rekruttere nye medarbejder og studerende fra Aarhus-området. Ligesom flere ansatte hos Terma har planer om at gå fra bil nummer to til i stedet at bruge letbanen til og fra arbejde.

Hessel giver også nem adgang for pendlere og rejsende fra et større område omkring Grenaa. For eksempel for gæster til og fra de mange sommerhuse og campingpladsen ved Grenaa Strand, samt for beboere i boligområderne i den sydlige del af Grenaa. Cykelparkering og en stor parkeringsplads lige overfor stationen er endnu et plus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce