Annonce
Østjylland

Lokalt trænerfællesskab går videre i konkurrencen om danskernes idrætspris og 100.000 kroner.

BMI Akademi er gået videre i konkurrencen om at vinde danskernes idrætspris. Her ses sidste års vindere, Fodboldlinjen i Randers. Foto: Lars Møller
Annonce

BEDER-MALLING: Lokalt trænerfællesskab er med i kampen om at vinde Danskernes Idrætspris og en præmie på 100.000 kroner.

Det står klart efter BMI Akademi fra Beder-Malling er gået videre til en landsdækkende afstemning, hvor de skal duellere med videre fra DR P4s syv andre distrikter.

BMI Akademi repræsenterer P4 Østjyllands lytterkreds.

BMI Akademi er et nytænkende trænerfællesskab for unge i aldersgruppen 13-17 år på tværs af alle idrætsgrene i Beder-Malling Idrætsforening. Med akademiet har foreningen udviklet sin egen træneruddannelse, og gennem forskellige moduler bliver de unge klædt på til opgaven som træner. Men uddannelsen berører mere en bare træneropgaven. Der er også moduler om organisering af events, markedsføring på sociale medier, og alle deltagere får klubtøj og deltagelse i en årlig teambuilding-event.

- Det er skønt at opleve idéerigdommen og optimismen i de mange indstillingerne fra hele landet. Det gør et stort indtryk på mig, og særligt i et år som 2020, hvor der har været så mange corona-benspænd for idrætten”, siger Niels Nygaard, der er formand for Danmarks Idrætsforbund.

De tre initiativer, der får flest stemmer i den landsdækkende afstemning, som løber fra 16. november til 25. november, vil gå videre i konkurrencen. Herefter bliver det Danmarks Idrætsforbund, der skal udpege en endelig vinder, som afsløres ved DRs Sport 2020 show.

De tre idrætsinitiativer med flest stemmer går videre i konkurrencen, og så vil det være op til Danmarks Idrætsforbunds bestyrelse at udpege en endelig vinder. Vinderen afsløres i forbindelse med DR’s tv-show SPORT 2020, der vises den 2. januar 2021.

Fakta

Danskernes idrætspris:

DR P4-regionerne, e-Boks og DIF står bag prisen, som gives til et initiativ, der er med til at styrke, udvikle eller nytænke idrætten i Danmark. Prisen har været uddelt siden 2014, og sidste år gik prisen til Foldboldlinjen Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce