Annonce
Sport

Lolenga Mock kan blive verdensmester i sin jubilæumskamp

BOKSNING: Når Lolenga Mock træder ind i ringen til sin kamp nummer 60 som professionel bokser, kan han ikke bare få revanche. Han kan også tage VM-titlen hos IBA, International Boxing Association. I første omgang var opgøret i Viby Hallen mellem ham og argentineren Mateo Damian Veron betegnet som et revancheopgør, men efter et opkald fra Mocks promotor, har bokseforbundet stillet sin VM-titel på højkant.

- Jeg fik beskeden, mens jeg var midt i min træning. Og jeg måtte lige tage et par dansetrin, og så tilbage til træningen. Det er helt vildt, og jeg kan næsten ikke forstå det. Boksning reddede mit liv, og drømmen om at blive verdensmester drev mig fremad. Nu får jeg endelig chancen for en VM-titel efter 28 år som professionel. Det er en vanvittig følelse, udtaler Lolenga Mock.

Kampen bliver bokset ved et stævne i Viby 18. maj, som arrangeres af Mocks management MTK Global og den århusianske promotor Mohammed Therani. Det var sidstnævnte, der fik gennemtrumfet titelkampen.

- Jeg ringede til IBA og sagde, at Interkontinental-titlen ikke var godt nok, og at Lolenga Mock fortjener en kamp om VM-titlen, og bad dem tjekke, hvad han har præsteret de seneste år. Jeg er godt klar over, at Mock ikke længere ligger i top på ranglisterne, men en stor del af det skyldes kampen i Tyskland i september sidste år, hvor kamplederen snød ham for sejren. Alt det forklarede jeg dem. Det tyggede de lidt på, og nu har de så officielt meldt ud, at kampen bliver om VM-bæltet, siger promotor Mohammad Therani.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Et år med corona: Restaurantejer, sognepræst, selvstændig og butiksindehaver gør status på året der gik

AGF

David Nielsen efter sejr som kulmination på utrolig uge: - Nogle troede, at hængelåsen var røget af for os

Danmark

Formand for landets intensivlæger: - Børn med corona kan blive efterårets store udfordring

Annonce