Annonce
Kultur

Lollike overtager Odense-teater

Dramatiker og instruktør Christian Lollikes teater Sort/Hvid overtager i sæsonen 2020/21 teater Momentum i Odense. Her præsenteres fem egenproduktioner, hvoraf den ene er en co-produktion med Aarhus Teater. PR-foto
Annonce

ODENSE: En af Aarhus Teaters tætte samarbejdspartnere, teater Sort/Hvid, der er ledet af instruktør og tidligere husdramatiker på Aarhus Teater, Christian Lollike, overtager i teatersæsonen 2020/21 roret på Teater Momentum i Odense.

Teatret har gennem 13 sæsoner præsenteret en ny kunstnerisk ledelse hver sæson, og nu er valget faldet på Christian Lollike.

I sæsonen 2020/21 vil der blive lavet fem egenproduktioner, hvoraf fire bliver nationale co-produktioner: Én med Aarhus Teater, to med forskellige projektteatre delvist støttet af Statens Kunstfond, samt et samarbejde mellem Sort/Hvid og Momentum, som er en international co-produktion.

- Vi vil genstarte den politiske fantasi og fokusere vores kunstneriske arbejde på at undersøge samfundets indretning på ny. Vi kan ikke blive ved med at reproducere et samfund, der æder planeten op. Vi må have nye strukturer, nye idealer, nye drømme. Vi dedikerer samarbejdet med Momentum til at aktivere den politiske nytænkning, udtaler Christian Lollike i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce