Annonce
Aarhus

Lonely Planet: Besøg Aarhus før Venedig

Den store rejseguide sender Aarhus op på andenpladsen som hotteste destination i Europa, som turisterne SKAL se - endda før selveste gondol-byen Venedig.

Annonce

Aarhus topper igen som in-byen, turister skal besøge i Europa. Nu er det den internationale rejseguide Lonely Planet - turisternes Michelin guide - der sender Aarhus op som den næstmest hotte turistdestination, guiden kan anbefale i Europa i år.

Hårdt arbejde og hippe kvarterer hiver topplaceringen hjem, fortæller VisitAarhus.

I Lonely Planets Top-10 over de mest oplevelsesværdige destinationer i Europa 2016 er danske Aarhus kun overgået af Peloponnes i Grækenland.

Den fornemme placering ligger sig i rækken af positive begivenheder for turisme-Aarhus, der igennem længere tid har befundet sig på snorlige succeskurs. VisitAarhus' direktør, Per H. Kristensen, mener, at byens nye titel først og fremmest et benhårdt arbejde med at promovere Aarhus som Second City på den internationale scene.

Annonce

Aarhus er ny og spændende

»Aarhus er klassens nye dreng, og vi har arbejdet virkelig dedikeret på at promovere ham på internationalt plan. Det ser ud til, at vi nu er lykkedes med at skabe et alternativ til kvalitetsbevidste turister, der allerede har set de klassiske storby-destinationer som Barcelona, Rom og Berlin. Placeringen på Lonely Planets liste beviser, at vi spiller i den øverste liga, og det er vi meget stolte af,« siger direktør Peer H. Kristensen.

Rejseguiden, Lonely Planet, der i over 40 år har rejst verden tynd for at finde og anbefale klodens bedste destinationer, peger blandt andet på Aarhus' hippe latinerkvarterer, de kulinariske oplevelser og kendte museer som Aros, Den Gamle By og Moesgaard Museum. Ligeledes er rejseguiden faldet for byens betagende arkitektur.

Ifølge VisitDenmark slår Lonely Planet et eksotisk dansk kryds på turisternes verdenskort med Aarhus på listen over sommerens »must-sees«. Placeringen er ifølge turistorganisationen med til at løfte hele kendskabet til Danmark som en mangesidet destination. Mens vikingerne giver liv til dansk kultur og historie, sender Aarhus vibrationer ud i verden om, at Danmark er et moderne land med en super attraktiv mini-metropol med Berliner-nerve.

Annonce

Her er hot-listen

Lonely Planets »Best in Europe 2016«

Peloponnes, Grækenland

Aarhus, Danmark

Venedig, Italien

Dordogne, Frankrig

Lviv, Ukraine

Warwickshire, England

Extremadura, Spanien

Tenerifes østkyst, De Kanariske Øer

Texel, Holland

Norddalmatiaen, Kroatien

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce