Annonce
Horsens

Loppe-univers lukker øjeblikkeligt: Frustrerede stand-lejere mangler informationer

Rikke Krøldrup har stået for den daglige drift i Spirecippen & Co, som hun og ægtemanden åbnede 13. april. Nu er den lukket med øjeblikkelig virkning. Arkivfoto: Morten Pape
Manglende omsætning og for høj husleje er angiveligt årsagen til lukning af genbrugsmarkedet Spirrevippen på Hattingvej.
Annonce

Horsens: Genbrugsmarkedet Spirrevippen & Co., som åbnede i april på Hattingvej 7, lukker.

Det blev fredag formiddag meldt ud på butikkens Facebook-side:

- Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele, at butikken er lukket med øjeblikkelig virkning grundet manglende omsætning og for høj husleje, lyder det i et opslag fra butikken, som ægteparret Rikke og Karsten Krøldrup står bag.

Konceptet i butikken har været, at private lejer en stand, hvor de kan udstille og sælge deres genbrugsguld. Spirrevippen har taget sig af selve salget til kunden, som får afregning hver fjortende dag - modregnet en procentdel i provision.

I timerne efter udmeldingen på Facebook er kommentarerne strømmet ind fra stand-lejerne, der på forskellig vis spørger, hvordan de nu skal forholde sig til afhentning af varer, forudbetalt standleje samt afregning for solgte varer.

Svar er der i skrivende stund ikke nogen af, og det er heller ikke lykkedes for Horsens Folkeblad at komme i kontakt med parret bag Spirrevippen.

- Synes, det er vildt at komme med den udmelding uden at informere os standlejere, så vi nu står fuldstændig uden nogen former for information vedrørende vores stand, lyder det blandt andet på Facebook fra en af mange frustrerede standlejere.

Efter opslaget, der melder om øjeblikkelig lukning, har Spirrevippen på Facebook-siden ændret coverbilledet til en tekst, der også melder om lukning, men her fremgår det dog, at butikken er åben fredag og lørdag 24.-25. januar.

Avisen følger op på sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

Aarhus

Coronasmitte: Marselisborg Gymnasium sender alle elever hjem resten af ugen

Annonce