Annonce
Sport

Los Angeles Rams viser defensiv klasse i NFL-sejr

Katelyn Mulcahy/Ritzau Scanpix

Chicago Bears tabte sin anden kamp i NFL, da det blev til et nederlag mod defensivt stærke Los Angeles Rams.

Annonce

Hver gang Chicago Bears var tæt på at komme bare en smule tilbage, stod der en Los Angeles Rams-mur af forsvarsspillere og spærrede vejen for både bold og mand.

Det resulterede i en knusende sikker hjemmesejr på 24-10 til Los Angeles Rams i den enlige NFL-kamp, der blev spillet natten til tirsdag dansk tid.

Med sejren i amerikansk fodbold kommer Los Angeles Rams op på siden af Chicago Bears. Begge hold har nu fem sejre og to nederlag i de syv første kampe i sæsonen.

NFL-holdet fra Los Angeles håber at kunne følge i fodsporene på byens succesfulde hold i basketball og baseball, Los Angeles Lakers og Los Angeles Dodgers.

Lakers vandt titlen i basketball, mens Dodgers i disse dage er tæt på at vinde finaleserien i baseball.

Hvis det skal kunne lade sig gøre i NFL, kræver det blandt andet et godt forsvar, og det har Los Angeles Rams vist flere gange i starten af denne sæson, men måske bedst i nattens sejr.

Chicago Bears-quarterback Nick Foles blev sacket fire gange, og modstanderne stod i vejen for adskillige kast, hvilket medførte to interceptions.

Heller ikke løbespillet fungerede for Chicago Bears, der blev holdt nede på blot 49 løbeyards i løbet af kampen.

Quarterback Jared Goff kastede derimod to touchdowns for Los Angeles Rams, som kom foran 24-3 inden fjerde og sidste quarter, hvor udeholdet fik pyntet på resultatet.

- Vi tager en kamp ad gangen. Vi skal blive ved med at spille godt. Det var en stor sejr over en vanskelig modstander, siger Rams-træner Sean McVay ifølge AFP.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce