Annonce
Aarhus

Lotto-millionær fra Aarhus vandt fire gange på en uge: - Man bliver helt kuk

Kvinden vandt over 3 millioner skattefri kroner i lotto. Foto: Kristian Brasen/Scanpix

En kvinde fra Aarhus vandt i sidste uge fire gange i lotto. De første tre kuponer indeholdt en præmie på 50 kroner, mens den fjerde viste sig at være et millionbeløb. - Man bliver helt kuk, siger kvinden, der mistænkte bankmanden for at ville stjæle hendes kupon.

Annonce

AARHUS: En kvinde i 40'erne følte sig heldig i sidste uge, efter hun havde vundet på begge sine lottokuponer. Hun besluttede sig derfor at købe yderligere to kuponer for hendes gevinst, og det viste sig at være en rigtig god idé.

På den ene var der nemlig en præmie på over 3 millioner skattefri kroner.

Kvinden fra Aarhus spiller ikke fast hver uge, kun når hun føler sig heldig engang imellem:

- I sidste uge vandt jeg to gange 50 kroner på mine to lottokuponer, så jeg tænkte, at jeg var inde i en heldig stime. Da jeg kom ind i kiosken, hvor jeg købte kuponen med milliongevinsten, var der også en anden kvinde, der kom ind samtidig med mig. Hun spurgte mig, om det var en heldig uge at spille Lotto i, og det var vi enige om. Og heldigvis for mig, købte jeg mine to kuponer først, siger hun.

Annonce

Bange for at bankmanden ville stjæle millionkupon

Den heldige vinder havde en anelse om, at der ventede en større gevinst, da hun tjekkede vindertallene og skrev dem ned på kuponen. Hun gik derfor ned i kiosken for at få kuponen præmiesøgt.

- Der sagde de, at der var en gevinst over 10.000 kroner, så jeg skulle kontakte Danske Bank. Jeg kan slet ikke beskrive den følelse. Altså man er jo helt omtumlet, glad og har samtidig ondt i maven, fordi man er bange for, at det er en fejl.

Kvinden gik derefter ned i banken, og da hun kom ind, sad der forskellige rådgivere, som betjente kunderne. Blandt andet en kvinde i 60'erne og en ung fyr i tyverne.

- Jeg nåede at tænke, at jeg helst ville have kvinden. For hun ville formentlig ikke være i stand til at flygte med kuponen. Mens ham den unge så mere adræt ud og ville kunne løbe meget hurtigt væk. Haha. Man bliver jo helt kuk, siger hun.

Kvinden, som nu er lottomillionær, er til daglig sundhedsplejerske og bor alene med sine to teenagesønner. Familien er netop flyttet.

- Så pengene falder da på et ret tørt sted, kan man sige. Det er ikke helt billigt at have børn i den alder. Den ene går i gymnasiet og skal snart på studietur, hvilket er noget af en udskrivning. Så jeg er simpelthen så glad. Alting bliver bare lidt nemmere nu, siger kvinden.

Annonce

Vil holde lottogevinsten hemmelig

Det er kun den nærmeste familie og et par veninder, der kender til gevinsten, og sådan skal det gerne blive ved med at være.

- Jeg har det bedst med, at det er få, der ved det. Altså det er jo ikke noget, der kommer til at ændre mit liv som sådan. Det giver bare nogle dejlige muligheder.

Pengene skal formentlig bruges til udbetalingen på et lille hus og en ny bil. Og så vil den enlige mor gerne ud på nogle længere rejser med sine børn.

- Selvom jeg ikke føler, vi har manglet noget, så er det sådan nogle ting, vi ikke lige har haft mulighed for. Og endelig skal drengene også have lov at shoppe lidt. Selvom pengene overvejende skal bruges fornuftigt, skal der selvfølgelig også være plads til lidt sjov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Politikerne kan ikke fjerne skulptur af testikler ligesom Vanddragen

Annonce