Annonce
Aarhus

Lottomillioner mangler ejer i Skanderborg

Gid jeg var i Skanderborg med en Lottokupon, der er fem millioner kroner værd. Danske Spiul mangler weekend-vinder fra byen. Foto: Danske Spil

En lottospiller i Skanderborg ramte i weekenden plet med syv vindertal til en værdi af fem millioner kroner. Spilleren har ikke meldt sig til danske spil.

Annonce

SKANDERBORG: En spiller ramte lørdag plet med syv vindertal, da vedkommende købte sin kupon hos Minicentret på Møllegade i Skanderborg. Lottogevinsten er fem millioner kroner værd, men vinderen har endnu ikke givet lyd fra sig.

Det oplyser Danske Spil. Der var to 1. præmievindere i Lotto. En fra Skanderborg og én fra Rudersdal Kommune, oplyser spilletjenesten. De to spillere ramte de syv vindertal og delte dermed 1. præmiepuljen på 10 millioner kroner. De vinder begge hver 5.000.000. kroner.

Vinderen, der har købt sin kupon i Minicentret på Møllegade i Skanderborg har endnu ikke meldt sig til Danske Spil. Når vinderen melder sig, vil personen blive tilbudt økonomisk rådgivning, som alle spillere der vinder mere end 1,5 millioner kroner. Vinderen fra Rudersdal vandt Lottomillionerne på et såkaldt Plusabonnement, og Danske Spil kan derfor tage direkte fat i spileren.

Denne uges vindertal er: 1, 7, 8, 12, 19, 31, 34. Tillægstal: 32

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Hætteklædte tyveknægte på båd skaber utryghed på Aarhus Ø

Annonce