Annonce
Erhverv

LRP Advokater rykker ind i Skanderborg - fire advokater tilknyttes nyt kontor

Jens Glavind er en af i alt fire LRP-advokater, der tilknyttes afdelingen i Skanderborg. Arkivfoto
Jens Glavind, Lars Wind Johannesen, Simone Glavind og Sara Pommerencke skal nu repræsentere LRP Advokater i både Horsens og Skanderborg. Advokatfirmaet fra Horsens bliver del af et kontorfællesskab med Vermeij & Staunskjær i Skanderborg.

Horsens: LRP Advokater, som har base i Horsens, rykker nu også ind i Skanderborg.

Det sker med et såkaldt strategisk samarbejde med Skanderborg-firmaet Vermeij & Staunskjær, som allerede har advokatkontor i byen. Her gøres plads til LRP, mens Vermeij & Staunskjær også får plads på LRP-kontoret i Horsens.

- Vi har i forvejen klienter i Skanderborg, ligesom de også har klienter i Horsens, siger advokat Jens Glavind, partner i LRP.

Annonce

Han fortæller, at LRP gerne vil nærmere kunderne i Skanderborg og samtidig ser potentiale for endnu flere kunder i byen, der er retskredsens næststørste, og hvor LRP mærker efterspørgsel.

LRP's Skanderborg-afdeling får til huse hos advokatfirmaet Vermeij & Staunskjær i Dommergården, beliggende Adelgade 19. Privatfoto

Det vil være advokaterne Lars Wind Johannesen, bosiddende i Stilling, Simone Glavind, Hørning, Sara Aslak Pommerencke, Horsens, og Jens Glavind, Østbirk, der repræsenterer LRP i Skanderborg.

Ingen af dem forlader dog basen i Horsens. De vil være i Skanderborg efter behov, og når det giver mening i forhold til kunder og møder, oplyser Jens Glavind.

Ikke en fusion

De to firmaer kan supplere hinanden på en lang række fagområder og skabe synergier som gevinst for alle parter, mener de.

Konkurrence er de ifølge Jens Glavind ikke bange for, selvom forskellige firmaer nu skal operere under samme tag.

Det er jo klienterne, der bestemmer, hvem de vil have som advokat og ikke omvendt, så det er vi ikke bange for. Men vi går selvfølgelig ikke på strandhugst i hinandens klienter, det vil ikke være et godt udgangspunkt for et samarbejde.

Jens Glavind

- Det er jo klienterne, der bestemmer, hvem de vil have som advokat og ikke omvendt, så det er vi ikke bange for. Men vi går selvfølgelig ikke på strandhugst i hinandens klienter, det vil ikke være et godt udgangspunkt for et samarbejde, fastslår han.

Der er tale om et samarbejde og altså ikke en fusion.

- Men når vi laver et strategisk samarbejde, er det klart, at vi måske på sigt kan finde på at slå pjalterne sammen, siger Jens Glavind.

- Som når man finder sin udkårne i livet, skal man som regel se hinanden lidt an, inden man gifter sig. Nu skal vi bo sammen, og jeg vil ikke udelukke noget på sigt, men det kan også være, vi blot fortsætter som kontorfællesskab, siger han.

Annonce

Lærlingen Carl Emil gider ikke mere bullshit: Skolens maskiner er ældre, end min far

Alarm 112 For abonnenter

Få det fulde overblik over Viby-sagen: Derfor endte drabsmand med 12 års fængsel for at stikke sin eks-hustru ihjel

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

50 år som dronning: Jubilæum fejres med to ture i karet, hyldest på Rådhusets balkon og folkefest i Mindeparken

Byudvikling For abonnenter

Kommunen takker nej til milliongave fra bygherre: Tvivl om juraen nulstiller aftale

Debat

David Nielsen betalte prisen: Og nu er løsningen på AGF's krise åbenbart et seminar

Aarhus For abonnenter

Aarhus var i akut mangel på stemmetællere: Så fandt kommunen en løsning

Formand for landdistrikter om penge til sportshaller i bytte for flere vindmøller og solceller: - Det er slet ikke nok

Alarm 112

Så faldt dommen i Viby-knivstikkeri: Der var tale om drab - og straffen kunne have været højere

Aarhus For abonnenter

Bag om myten: Er Botanisk Have en voldtægtsmagnet som kvinder bør undgå om natten?

Erhverv For abonnenter

Busselskab kører millioner hjem, rengøringsfirma mister ansatte og vindues-sælger har millionunderskud: Her er 11 lokale regnskaber

Alarm 112

Fireårig datter ville gerne se sin mor: - Storebror måtte forklare, at far havde stukket hende ned, og at de ikke ville se mor igen

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Byudvikling

Aarhus Havn er årsag til 17.000 job: Sådan er havnen kommet frem til tallet

AGF For abonnenter

David Nielsen fyldte mere på gangene i AGF, end de fleste lige aner - og derfor bliver hverdagen med en ny cheftræner også en helt anden nu for klubben, spillerne og fansene

AGF

AGF-duo klar til U21-landsholdet - men Hausner er forbigået

Annonce