Annonce
Sport

Luften er blevet renset i Århus Håndbold: Bagspiller tilbage i truppen til tirsdagens kamp mod Skjern

Anders Kragh Martinusen er igen en del af Århus Håndbolds spillertrup til kampen mod Skjern tirsdag aften. Foto: Kim Haugaard
Anders Kragh Martinusen var sat af til lørdagens kamp i Ribe/Esbjerg, men er tilbage i truppen til tirsdagens kamp i Ceres Arena.
Annonce

HÅNDBOLD: Anders Kragh Martinusen manglede i spillerbussen, da Århus Håndbold i weekenden satte kursen mod Ribe/Esbjerg. Årsagen var forholdsvis simpel. Han var ganske enkelt sat af.

I løbet af weekenden har der været holdt møder mellem ligatruppens spillerråd og den sportslige ledelse i Århus Håndbold for at få skabt ro i og omkring klubben.

Resultatet af det hele er, at cheftræner Erik Veje Rasmussen til tirsdagens kamp råder over en komplet spillertrup.

Anders Kragh Martinusen er tilbage på holdkortet.

- Vi er alle enige om, at luften er renset, og at vi nu står sammen om at skabe de bedste resultater for holdet i de kommende kampe. Vi havde selvfølgelig alle helst været foruden den interne uro op til lørdagens kamp, men jeg glæder mig over, at alle har været hurtige til at få talt ud om tingene, udtaler Århus Håndbolds anfører Peter Lund.

Klubbens sportschef Peter Bredal glæder sig over, at man nu kan se fremad.

- Der har været tale om interne forhold, som vi i udgangspunktet holder for os selv. Men heller ikke større end at der hen over weekenden er blevet talt ud om tingene, så vi alle ser fremad. Derfor råder Erik Veje også over en samlet spillertrup inden tirsdagens opgør, når vi tager imod Skjern Håndbold, lyder det.

I en pressemeddelelse skriver klubben, at der ikke vil være yderligere kommentarer til forløbet.

Århus Håndbold vandt lørdagens kamp i Esbjerg 30-27.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce