Annonce
Aarhus

Lufthavnen i Aarhus gearer op: Udvider med topmoderne shopping-område

Det nye shopping-område i Aarhus Airport forventes at stå færdigt sommeren 2021, og er blot et af mange nye tiltag, der blandt andet tæller ny sikkerhedskontrol, syv nye gates og nyt lounge- og restaurantområde. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Aarhus Airport har ansat en erfaren mand i en nyoprettet stilling som Head of Retail, så lufthavnen kan imødekomme kundernes shopping-behov.
Annonce

ØSTJYLLAND:  Aarhus Airport har ansat en shopping-ekspert, der skal være med til at skabe et topmoderne shopping-område i lufthavnen i Tirstrup.

Martin Birkerod har tidligere sat et tydeligt aftryk på shopping-faciliteterne i Aalborg, og er tiltrådt i en nyoprettet stilling som Head of Retail i Aarhus Airport.

- Shopping er blevet et meget vigtigt parameter i en lufthavns oplevelsesudbud. Hovedformålet er at imødekomme gæsternes forventninger og behov, men attraktive shopping-faciliteter spiller også en væsentlig rolle i arbejdet med at tiltrække nye flyruter og skabe nye samarbejder med internationale flyselskaber. Samtidig er detailhandel en ikke uvæsentlig indtægtskilde, som på sigt skal bidrage positivt til lufthavnens samlede økonomi, siger Peer H. Kristensen, som er administrerende direktør i Aarhus Airport og fortsætter:

- Martin Birkerod er måske Danmarks mest erfarne kapacitet inden for feltet, og vi glæder os meget over at have fået Martin om bord i Aarhus Airport.

Annonce

Syv nye gates og hotel

Det nye shopping-område, der forventes at stå færdigt til sommeren 2021, er endnu et led i lufthavnens store forvandling.


Aarhus Airport har allerede taget flere kvantespring på vejen op i en international lufthavnsliga

Martin Birkerod


Listen over nye tiltag tæller blandt andet ny sikkerhedskontrol, syv nye gates, nyt lounge- og restaurantområde, ny legeplads med fodboldbane og flysimulator samt nye møde- og konferencelokaler. Kronen på værket bliver et spritnyt hotel med plads til 84 overnattende gæster. Det ventes at stå klar i 2022.

Martin Birkerod skal opbygge et nyt og utraditionelt taxfree og shopping-område i Aarhus Airport. Rejsende kan opleve de nye shoppingmuligheder fra sommeren 2021. PR-foto: Aarhus Airport.

Det er ikke helt nyt for Martin Birkerod at bevæge sig rundt i transithallen i Aarhus Airport, da han har været tilknyttet som udviklingsrådgiver igennem det seneste halvandet år.

- Aarhus Airport har allerede taget flere kvantespring på vejen op i en international lufthavnsliga. Lufthavnen udstråler lækkerhed, og det skal videreføres ind i shopping-området. Jeg går efter, at shoppeglade gæster skal tænke WOW, når de træder ind i transithallen. Samtidig vil jeg gerne inspirere til, at man spenderer mere tid på at forkæle sig selv og andre som en naturlig del af rejsen, siger Martin Birkerod og fortsætter:

- Shopping-konceptet bliver hypermoderne, utraditionelt og tager udgangspunkt i Aarhus’ dna. Den ypperste opgave er at udvikle det rigtige match mellem koncept og gæster, etablere det dygtigste medarbejderteam og skabe et optimalt flow i oplevelsesudbuddet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tømrerfirma konkurs: Byggetvisten på det tidligere Hotel Kongens Ege var med til at slå det sidste søm i kisten

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Bakken Bears

Stort corona-udbrud i Bakken Bears: Over halvdelen af truppen testet positive

Annonce