Annonce
Aarhus

Lynanholdelse: Mand overfaldet og slået ned ved Bruuns galleri

En patrulje fandt hurtigt frem til overfældsmændene. De var gået fra Bruuns Galleri til Spanien, da de blev spottet og anholdt. Foto: Scanpix
Umotiveret blev en 32-årig mand overfaldet og slået i Bruuns Galleri. En patruljevogn hittede hurtigt to mænd, som nu er sigtet for vold.

AARHUS: En patruljevogn var hurtige, efter meldingen om, at en mand var slået ned ved Bruun Galleri torsdag.

Østjyllands Politi fik klokken 13.27 en anmeldelse om, at en 32-årig mand var blevet overfaldet ved indgangen til Bruuns Galleri i Jægergårdsgade i Aarhus. Vidner har forklaret til politiet, at to personer var kommet hen til manden, som de havde slået i hovedet, så han faldt til jorden, hvorefter de sparkede ham flere gange i ansigtet. De var herefter gået fra stedet i retning mod DGI-huset, fortæller Østjyllands Politis døgnrapport.

Vidnerne kunne give et godt signalement af de to mænd, som blev sendt rundt til alle patruljer. Kort efter så en patrulje ved Comwell Hotel tre personer, hvoraf de to passede med signalementet på de to gerningsmænd. Patruljen standsede de tre mænd på 21, 22 og 24 år ved broen under Spanien og sigtede dem alle for vold. I forbindelse med visitation af dem blev den 21-årige fundet i besiddelse af en klump hash, og han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse.

Efterfølgende viste det sig, at det kun var de to mænd på 21 og 24 år, der kunne sigtes for vold, og sigtelsen mod den 22-årige blev derfor frafaldet. Alle tre mænd blev løsladt igen efter endt afhøring, oplyser politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce