Annonce
Erhverv

Nørret stopper efter seks år: Lyngbygaard Golf skal på jagt efter en ny direktør

Thomas Nørret(grå trøje) stopper som direktør for Lyngbygaard Golf efter seks år på direktørposten. Foto: Flemming Krogh
Efter seks år som direktør har Thomas Nørret valgt at stoppe som direktør til sommer.

AARHUS: Lyngbygaard Golf skal på jagt efter en ny direktør. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Efter seks år på posten stopper den nuværende direktør Thomas Nørret 30. juni.

- Det har været en helt fantastisk rejse, og det har været en meget svær beslutning at give slip på noget, der har fyldt så meget i mit liv. Jeg er meget taknemmelig for den tillid som ejer Peter Bohnsen har vist mig med muligheden for at sætte mit præg på Lyngbygaard Golf. Anlægget er et vidunderligt sted med et tårnhøjt potentiale. Nu er det tid til, at nye kræfter kan tage over og bære klubben videre mod yderligere succes, siger Thomas Nørret.


Det har været en helt fantastisk rejse, og det har været en meget svær beslutning at give slip på noget, der har fyldt så meget i mit liv.

Thomas Nørret


Annonce

Ny direktør til sommer

Ejeren af Lyngbygaard Golf Peter Bohnsen skal nu i gang med at se nærmere på en afløser for Thomas Nørret og har igangsat en proces, der har som mål at have fundet en afløser til sommeren 2021.

- Jeg har stor forståelse for, at Thomas har besluttet at stoppe op og overveje, hvilken vej hans karriere nu skal tage. Thomas har som en central person sat et solidt aftryk på Lyngbygaard Golf, som en ny direktør nu får mulighed for at bygge videre på, siger Peter Bohnsen.

Lyngbygaard Golf åbnede tilbage i 2009 og har over de seneste 12 år udviklet sig til en af de bedste baner herhjemme. Banen ligger i det vestlige Aarhus få kilometer fra E45 og er derfor blevet en populær banen for flere i Midtjylland.

Lyngbygaard Golf råder over en 18-hulsbane og ni-hulsbane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Aarhus For abonnenter

Prisen er 1,4 millioner kroner per meter: Kommer du til at betale regningen for en Marselistunnel?

Annonce