Annonce
Kultur

Lynhurtige Helmig klar med ny dato for stadionkoncert

Thomas Helmig er klar til at "levere varen" på Ceres Park i juni 2021. Foto: Mette Mørk
Den århusianske sanger lover, at han og bandet i sommeren 2021 kommer ud og spiller deres fedeste koncerter nogensinde.

AARHUS: Bare 19 timer efter, at en knust Thomas Helmig annoncerede på Facebook, at sommerens koncerter alle er aflyst, er den århusianske sanger klar med ny dato for den stadionkoncert, der skulle have været afviklet på Ceres Park 26.juni i år.

Helmigs fans kan i stedet skrive fredag 11. juni 2021 ind i kalenderen, som dagen hvor de skal synge med på den lange række af hits, som han har leveret gennem karrieren.

"Vi lover at give jer det bedste af det bedste, indrammet af den flotteste produktion vi nogensinde har været ude med," skriver Thomas Helmig i et nyt opslag på sin Facebook-side.

Jeg lover, at vi sætter alle sejl og kommer ud og spiller vores fedeste koncerter nogensinde i sommeren 2021.

Thomas Helmig

Annonce

Gem billetten

Billetter købt til den nu udsatte koncert virker til den nye dato og Thomas Helmig kommer med en bøn til sine fans om at beholde billetterne.

"Vi beder jer indtrængende om ikke at refundere jeres billetter da vi i så fald får svært ved blandt andet at hjælpe vores musikere, teknikere m.v. igennem den økonomiske krise de står foran."

Det er dog muligt at få refunderet din billet. Det kan ske via Billetlugens kundeservice. På grund af de mange aflyste og udsatte arrangementer lige nu, er der dog mellem 4-6 ugers ekspeditionstid på tilbagebetaling.

Har du derimod købt "fanticket" via Salling må du væbne dig med tålmodighed, refundering af disse billetter vil først kunne ske når de genåbner.

Thomas Helmig lover i et andet opslag tirsdag, at han og bandet vil gøre alt for at hans kommende koncerter i sommeren 2021 bliver husket.

"Jeg lover, at vi sætter alle sejl og kommer ud og spiller vores fedeste koncerter nogensinde i sommeren 2021. Pas godt på jer selv og hinanden til vi ses," skriver han.

Thomas Helmig var knust over sommerens aflyste koncerter. Den aflyste koncert på Ceres Park er nu flyttet til fredag 11. juni 2021. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce