Annonce
Kultur

Lysende fantasidyr svæver rundt i teatret

Børn og voksne kan lave flyvende og lysende fantasidyr hos Teater Refleksion. Foto: Teater Refleksion
Annonce

Aarhus: Søndag 17. november er det tredje gang, at Teater Refleksion inviterer familier på 'Særlig Søndag' på teatret i Frederiksgade. Særlig Søndag er titlen på en række familieworkshops, der er fordelt over sæsonen 2019-20.

Denne søndag skal deltagerne lave flyvende og lysende fantasidyr. Kunstnerisk leder op dukkemager Mariann Aagaard sørger for, at alle får hjælp og vejledning. Det er fra klokken 13 til 15.

Workshoppen er for børn fra otte år og voksne. De skal arbejde med udskårne plastikflasker, lommelygter og silkepapir. Det hele ligger klar i teatrets foyer.

- Jeg har nogle eksempler med på fantasivæsner og rumraketter, som man kan kigge på og lade sig inspirere af. Men ofte er deltagerne så optaget af, hvad de finder og har lyst til at bruge til deres egne figurer, at de ikke ænser dem, fortæller Mariann Aagaard i en pressemeddelelse.

Lige ved siden af foyeren ligger den ene af teatrets to sale, der forbliver mørklagt under hele forløbet. Deltagerne kan derfor gå ind og ud for at se deres lysfigurer, mens de arbejder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Motorvejsulykke skete under overhaling: En er fortsat alvorligt kvæstet

Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Annonce