Annonce
Sport

Lyseng fortsatte stimen: En måned uden nederlag

Genrefoto: Claus Fisker. 
Onsdag tog Lyseng endnu et skridt i den rigtige retning, da de vandt tredje kamp i træk, denne gang hjemme mod bundholdet Herning Fremad. Samtidig fik man hjælp fra et andet århusiansk hold i topkampen.

FODBOLD: Der var fuldt program i Danmarksserien onsdag aften - eller det skulle der i hvert fald have været, men Odder fik tirsdag deres hjemmekamp mod OKS udskudt grundet risiko for coronasmitte hos de fynske gæster.

Til gengæld kom Lyseng, der jagter oprykning, i aktion onsdag, hvor bundproppen fra Herning Fremad kom på besøg. Her blev det til en stensikkert Lyseng-sejr. Allerede efter en halv time var kampen grundlæggende afgjort, da Lyseng her førte med 2-0, før topholdet i anden halvleg lukkede kampen helt og aldeles med en scoring til slutresultatet, 3-0.

Danmarksserien

IF Lyseng - Herning Fremad 3-0 (2-0)

  • Lysengs målscorere: Jesper Broberg, Mads Sørensen 2

FC Djursland - VRI 0-3 (0-2)

  • VRIs målscorere: Nichlas Hansen (selvmål), Søren Hauge Okholm, Rasmus Winther Johansen

Viby IF - Marienlyst 2-3 (1-3)

  • Vibys målscorere: Kasper Møller, Nicholai Kristiansen Walsted

Det var sejr nummer tre i streg for Lyseng, der ikke har tabt siden 1-0 nederlaget ude mod Kjellerup i starten af april. En stime af kampe der er vigtige i Lysengs bestræbelser på at rykke op.

Annonce

Der kom hjælp fra et andet århusiansk hold i disse bestræbelser, da Aarhus Fremads reservehold spillede 0-0 mod Silkeborg KFUM, der ser ud til at blive en af Lysengs større konkurrenter i det kommende oprykningsspil.

Samtidig blev der spillet et intenst opgør i Grenaa, hvor VRI gæstede FC Djursland. Det blev til en overbevisende tremålssejr til gæsterne i en kamp, hvor der blev uddelt hele otte gule kort, hvoraf de seks blev stanget ud i kampens sidste kvarter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Påkørt betjent opereret i hjernen: Han er stadig i livskritisk tilstand

Aarhus

Far og bror til sigtet i sag om påkørt betjent: Vi fik overtalt Mohamad til at melde sig

Annonce