Annonce
Sport

Lyseng smed vigtige point i kampen om 2. Division

Det har sneet meget på visse egne af Danmark i dag, hvilket gjorde at Odders kamp mod Varde måtte aflyses. Dette billede er dog fra Bundesliga-kampen mellem Bayern München og Arminia Bielefeld i februar. Foto: Christof Stache/Pool via Reuters. 
Lyseng formåede ikke at vinde mod Kjellerup IF, og VRI var det eneste af de østjyske hold, som rent faktisk formåede at komme på måltavlen i 2. Påskedag-runden af Danmarksserien

FODBOLD: Lyseng tabte det, der kan vise sig at være utrolig vigtige point i kampen om oprykning til 2. Division, da de lørdag spillede topbrag mod Kjellerup IF.

Kampen var i og for sig ikke specielt bemærkelsesværdig. På XL-Byg Arena i det midtjyske faldt der nemlig ikke et eneste mål - 0-0.

Men det gjorde der til gengæld knap 40 minutters køretur fra Kjellerup. I Herning spillede Herning Fremad og Silkeborg KFUM. Sidstnævnte ligner, sammen med Lyseng, utvivlsomt den største oprykningskandidat fra Danmarksseriens pulje 4. Og silkeborgensernes svigtede ikke i deres kamp, hvor de sikkert vandt 3-0 mod Herning Fremad. Dermed er Silkeborg KFUM et point foran Lyseng i tabellen og har oven i købet en kamp i hånden.

Det var en knastør dag for østjyske Danmarksserie-aficionados, hvis man er en af de fodboldtyper, som godt kan lide gode kasser. For af de fire østjyske hold, som var i kamp mandag, var der kun en af holdene, som formåede at komme på tavlen. Det var i Aalborg, hvor Vejgaard og VRI mødtes. Her scorede Jacob Kromann for VRI.

Også Odder skulle have været i kamp 2. påskedag, men vejrforholdene fik spoleret den plan. Holdet skulle have spillet ude mod Varde IF, men et snedækket Sydbank Stadion i Vestjylland gjorde det umuligt at gennemføre kampen. Den er foreløbigt udsat til endnu ikke kendt spilletidspunkt, som kan være svært nok i sig selv at finde, da Danmarksserien er yderst komprimeret i dette forår.

Danmarksserien

Ringkøbing IF - Viby IF 1-0 (0-0)

Vejgaard - VRI 1-1 (1-1)

  • VRI's målscorer: Jacob Kromann

IF Skjold Sæby - FC Djursland 2-0 (0-0)

Kjellerup IF - IF Lyseng 0-0 (0-0)

Derudover skulle Odder IGF have spillet mod Varde IF. Kampen blev udsat på grund af snevejr over Varde. 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Efter mareridtsuge: Sådan kommer AGF tilbage på sporet

AGF

Schouby om ny sportschef: Vigtigste opgave bliver at købe nye spillere og trimme truppen

Aarhus For abonnenter

Coronaen afsporede rejsebranchen: Men nu er der håb for sommerferien

AGF

Portræt: AGF-sportschef er en hård hund, en mand med klare holdninger

Annonce