Annonce
Sport

Lyseng var sekunder fra pokal-sensationen

<p>Foto: Finn Pedersen</p>

AC Horsens var få sekunder fra at ryge ud af DBU Pokalen til IF Lyseng fra Danmarksserien.

AC Horsens balancerede på randen af pokal-exit, da superligaholdet onsdag aften var på besøg hos IF Lyseng fra Danmarksserien.
Annonce
Klubben fra Aarhus bragte sig foran allerede efter et minuts spil, da Jeppe Stryno scorede til 1-0, og den stilling holdt de 90 minutter ud. Først i overtiden lykkedes det superligaholdet at udligne ved Kim Aabech, og så måtte opgøret ud i forlænget spilletid.
Her kunne holdet fra den fjerdebedste række ikke være med, og Horsens endte med at vinde 4-1.
»Det var det allerværste, der kunne ske, at de fik udlignet, lige inden kampen var færdig, for vi var på ingen måde interesserede i en omkamp. Og lige inden de scorede, var en af vores helt alene med deres keeper, men den ville ikke ind. Selvfølgelig er vi helt vildt stolte over præstationen, vi lagde en taktik, som spillerne fulgte til punkt og prikke, selv om vi ærgrer os,« sagde Lysengs træner Mick Andresen, der som spillerne fik opbakning af 600-700 entusiatiske tilskuere på en dejlig solbeskinnet aften i Lyseng Idrætspark.
Der var til gengæld ingen slinger i valsen, da Randers FC onsdag var på besøg hos Danmarksserieholdet Lystrup.
Superligaholdet hentede en sikker 6-2-sejr, da man specielt i første halvleg lagde hårdt ud.
Efter 35 minutter var Randers foran 3-0 efter scoringer af Mikael Ishak, Marvin Pourie, Edgar Babayan, og Pourie gjorde det med sin anden scoring i kampen til 4-0 få minutter senere, før hjemmeholdet fik reduceret.
Blandt andet Pourie fik scoret en gang mere i anden halvleg, hvor også hjemmeholdet i overtiden blev noteret for en scoring mere.
Esbjerg var på besøg hos Flemløse/Hårby fra Serie 1, og også her vandt storfavoritten mod det undertippede mandskab. Esbjerg er videre med en 5-0-sejr.
Lyngby slog Frederiksværk 3-1, mens Viborg hentede en 2-0-sejr ude mod OKS.
Senere onsdag var Aalborg Freja fra Jyllandsserien oppe imod AGF, og superligaholdet bragte sig foran efter ét minut. Herefter kørte det slag i slag, og AGF er videre med en 5-0-sejr. Danny Olsen scorede tre gange, mens Morten "Duncan" Rasmussen blev noteret for to scoringer for aarhusianerne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce