Annonce
forside

Lyssky familieforretning: Far og søn anholdt og sigtet for salg af narko

En 20-årig mands flugt fra politiet mandag eftermiddag mislykkedes. I stedet blev både han og hans far anholdt og sigtet for flere lovovertrædelser. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

En 20-årig mand og dennes 48-årige far blev mandag eftermiddag anholdt og sigtet for salg af narkotika. Begge havde desuden problemer med at finde den rette tiltaleform overfor politiet.

AARHUS: Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen. Det måtte en 48-årig mand og dennes 20-årige søn konstatere, da de begge blev sigtet for salg af narkotika mandag eftermiddag.

Østjyllands Politi kom på sporet af familiens kriminelle foretagende, da en patrulje tilfældigt kørte forbi en bil ført af den 20-årige mand på Nydamsvej i Aarhus N.

Ved synet af politiet satte den 20-årige farten op og kastede samtidig en bøtte ud af vinduet. Patruljen standsede for at samle bøtten op, og det viste sig, at den var fuld af hash pakket i små salgsposer.

Annonce

Arrig far råbte ad politiet

Med hjælp fra en vaks borger, lykkedes det patruljen at finde frem til den adresse, hvor bilen nu holdt parkeret.

Her blev den 20-årige anholdt og sigtet for forsøg på at sælge stoffer. Men da politiet havde mistanke om, at der muligvis var mere at komme efter, blev der tilkaldt assistance fra en narkohundpatrulje med henblik på at ransage hjemmet hos den 20-årige, der boede hos sin mor på Vejlby Vænge i Risskov.

Ransagningen gav pote i form af mere hash, salgsposer og en digitalvægt til afmåling af narko. Under ransagningen kom den 20-åriges far hjem og opførte sig meget aggressivt overfor politiet, der flere gange måtte tale ham til ro.

Det hjalp imidlertid ikke ret meget, og den 48-årige far blev anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemænd og for at lægge hindring i vejen for politiets arbejde. Han ville nemlig ikke have, at politiet åbnede det pengeskab, som narkohundene tydeligt var interesserede i.

Da betjentene åbnede pengeskabet, fandt de blandt andet et større bundt pengesedler og en salgspose, der viste sig at indeholde kokain. Den 48-årige far blev derfor også sigtet for salg af narkotika. Sønnen fik desuden endnu en sigtelse mere med hjem, da han på vej ud til politibilen råbte skældsord efter betjentene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];