Annonce
forside

Lyssky familieforretning: Far og søn anholdt og sigtet for salg af narko

En 20-årig mands flugt fra politiet mandag eftermiddag mislykkedes. I stedet blev både han og hans far anholdt og sigtet for flere lovovertrædelser. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

En 20-årig mand og dennes 48-årige far blev mandag eftermiddag anholdt og sigtet for salg af narkotika. Begge havde desuden problemer med at finde den rette tiltaleform overfor politiet.

Annonce

AARHUS: Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen. Det måtte en 48-årig mand og dennes 20-årige søn konstatere, da de begge blev sigtet for salg af narkotika mandag eftermiddag.

Østjyllands Politi kom på sporet af familiens kriminelle foretagende, da en patrulje tilfældigt kørte forbi en bil ført af den 20-årige mand på Nydamsvej i Aarhus N.

Ved synet af politiet satte den 20-årige farten op og kastede samtidig en bøtte ud af vinduet. Patruljen standsede for at samle bøtten op, og det viste sig, at den var fuld af hash pakket i små salgsposer.

Annonce

Arrig far råbte ad politiet

Med hjælp fra en vaks borger, lykkedes det patruljen at finde frem til den adresse, hvor bilen nu holdt parkeret.

Her blev den 20-årige anholdt og sigtet for forsøg på at sælge stoffer. Men da politiet havde mistanke om, at der muligvis var mere at komme efter, blev der tilkaldt assistance fra en narkohundpatrulje med henblik på at ransage hjemmet hos den 20-årige, der boede hos sin mor på Vejlby Vænge i Risskov.

Ransagningen gav pote i form af mere hash, salgsposer og en digitalvægt til afmåling af narko. Under ransagningen kom den 20-åriges far hjem og opførte sig meget aggressivt overfor politiet, der flere gange måtte tale ham til ro.

Det hjalp imidlertid ikke ret meget, og den 48-årige far blev anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemænd og for at lægge hindring i vejen for politiets arbejde. Han ville nemlig ikke have, at politiet åbnede det pengeskab, som narkohundene tydeligt var interesserede i.

Da betjentene åbnede pengeskabet, fandt de blandt andet et større bundt pengesedler og en salgspose, der viste sig at indeholde kokain. Den 48-årige far blev derfor også sigtet for salg af narkotika. Sønnen fik desuden endnu en sigtelse mere med hjem, da han på vej ud til politibilen råbte skældsord efter betjentene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Yemen - et enkelt valg

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Corona-smitten med ny voldsom stigning i Aarhus: Højeste antal smittede på et døgn

Aarhus For abonnenter

Analyse: Socialdemokraterne i Aarhus ved godt, at de er bagud på point

Annonce