Annonce
Aarhus

Lyt med: Lokale kulturpersonligheder snakker om moderne fællessakb

Frederik Svinth har udviklet kortspillet Snak og sætter i uge 10 gang i snak om fællesskaber. Arkivfoto
Annonce

Aarhus: I hele uge 10 rykker iværksætteren Frederik Svinth ind i Kulturbutikken og undersøger i samarbejde med lokale kulturpersonligheder det moderne fællesskab. Ugen kulminerer fredag 8. marts kl. 14-20 med en reception, hvor man også kan blive klogere på kortspillet Snak, som Frederik Svinth har udviklet. Spillet kombinerer klassiske, velkendte kortspilsregler med samtaleemner, der skaber rammen for en god snak.

- Vi lever i en tid der præges af hurtige fix fra sociale medier, uforpligtende smarte relationer og udpræget individualisme, så hvilken rolle spiller fællesskabet? lyder det i en pressemeddelelse fra Frederik Svinth, som fra mandag 4. marts til fredag 8. marts omdanner vinduespartiet i Mejlgade 72 til et podcaststudie.

Her taler han med 15 gæster fra Aarhus om fællesskab. Gæsterne er blandt andre borgmester Jacob Bundsgaard, Julie Birch fra kvindemuseet og radiovært Carsten Holm.

Tilskuere er velkomne til at kigge forbi eller lytte med live på Facebook, hvor der er mulighed for selv at deltage i debatten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Corona ændrer hverdagen for 87-årig: - Det er mærkeligt, at jeg må undvære bridge og samværet med vennerne

Annonce