Annonce
Danmark

Lyt: Nemlig.com er blevet til Væmlig.com og ser nu ind i økonomisk nedtur

Du finder Erhvervsklubben gratis på Apple podcast, Google podcast og via Spotify
Erhvervsklubben ser også nærmere på det nye ægteskab mellem Arbejdernes Landsbank og Vestjysk Bank, og så finder vi ud af, hvorfor Dansk Erhverv allerede vil tale om en ny nedlukning af Danmark.

I Erhvervsklubben ser din vært Anne-Marie Lindholm nærmere på de store historier fra erhvervslivet og gør dig sammen med tre gæster klogere på erhverv og økonomi.

I denne uge kommer det til at handle om:

1,29 - Jens Bertelsen, erhvervsredaktør Avisen Danmark: Nemlig.com og bestseller-milliardæren Anders Holch Poulsen er endt i en shitstorm, der kan vende væksteventyr til økonomisk nedtur.

Annonce

9,55 - Mikkel Emil Jensen, Aktieanalytiker Sydbank. Gigantisk containerskib har sat sig på tværs af Suez-kanalen og har udløst længere leveringstid og højere benzinpriser til forbrugerne.

15,45 - Lars Krull, Seniorrådgiver Aalborg University Business School: Vi vil se mange fornuftsægteskaber mellem danske banker de kommende år.

25.15 - Lars Ramme Nielsen, chef for Turisme og oplevelsesøkonomi, Dansk Erhverv: Vi er nødt til at tale ny nedlukningsplan, nu hvor vi taler genåbning.

Annonce
Annonce
Alarm 112

Ulykke i Odder skaber lange køer

Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce