Annonce
AGF

Målræv-Mortensen: Vi har mange våben

AGF's Patrick Mortensen har scoret  for femte kamp i træk i Superligaen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Patrick Mortensen scorede for femte kamp i træk i denne Superliga-sæson. Styrken i holdet ligger ifølge angriberen i, at det ikke kun er ham, der er en trussel foran modstandernes mål.
Annonce

FODBOLD:  Tre hjemmekampe i Superligaen. Tre sejre.

Og med søndagens 3-0-sejr over AC Horsens har AGF leveret 11 scoringer i de tre opgør på eget græs.

Det er da markant.

Hvad er forklaringen?

- Jeg synes bare, at vi spiller en frisk form for fodbold. Det er jo ikke kedeligt at se os spille, for vi vil gerne frem på banen, over stepperne, lave et højt pres, spille med masser af energi og få bolden ind i feltet. Vi skaber bare mange chancer, lyder det fra AGF-topscorer Patrick Mortensen, der søndag med sin scoring til 2-0 blev den første AGF'er siden 1980 til at score i sæsonens fem første kampe.

Det var i øvrigt Lars Jensen.

- Ham kender jeg ikke, lød det fra Mortensen.

Nå, tilbage til nutiden, målfarligheden og endnu tre point til tabellen for AGF.

- Det er fedt at se, at jeg ikke er alene derinde, når det handler om at komme til chancer og score. Jeg tager meget opmærksomhed, fordi de andre tror, at det er mig, der bliver spillet på hver gang, men det er det jo ikke, og både Albert Erlykke og Benjamin Hvidt kommer også til muligheder i feltet i dag (søndag, red.), og det er bare fedt, kommer det fra Mortensen.

- Der er mange, der byder ind. Det skal vi bare blive ved med, for så er der mange flere mål, der venter. Vi har mange våben.

Hvad siger Mortensen til sæsonstarten? Er AGF et rigtigt tophold?

- Ja, det er vi, når man kigger på tabellen.  Det er da lidt sjovere at stå her og have fået 11 point efter fem kampe, kontra sidste sæson, hvor vi kun havde to point. Men som jeg har sagt før, synes jeg også, at der er plads til forbedringer, så vi skal holde benene solidt plantet på jorden, være ydmyge. Der er mange kampe endnu, og derfor er vi heller ikke helt oppe at flyve over den her sejr. Det er vigtigt. Vi kan blive bedre på mange facetter, siger angriberen.


Jeg synes bare, at vi spiller en frisk form for fodbold. Det er jo ikke kedeligt at se os spille, for vi vil gerne frem på banen, over stepperne, lave et højt pres, spille med masser af energi og få bolden ind i feltet. Vi skaber bare mange chancer

Patrick Mortensen


Er der fremskridt i forhold til AaB-kampen, hvor du ikke var tilfreds med jeres præstation?

- Ja, det synes jeg. Vi skaber mange chancer og holder dem nede på et minimum. Vi spillede med mere energi mod Horsens, men er fortsat også ramte af, at vi ikke har vores gode fans med os på stadion. Den indre motivation var der i dag, synes jeg, og det var dejligt.

AGF får en ny mulighed for at lave hjemmebanemål, når de på søndag får besøg af FC København. Her kan Mortensen tilmed overhale ham der Lars Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Annonce