Annonce
Sport

Målsætning uændret trods svær sæsonstart: Aarhus United sigter stadig efter slutspil

Det blev til endnu et nederlag for Heine Eriksen, Line Ellertsen og resten af Aarhus United, da de lørdag gæstede Frederiksberghallerne. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Heine Eriksen måtte lørdag indkassere endnu et nederlag, denne gang på udebane mod København Håndbold. Trods en ringe pointhøst i ligaens første seks runder er cheftræneren dog stadig fortrøstningsfuld.

HÅNDBOLD: Nok har der været lidt grus i maskineriet hos København Håndbold, der var lørdagens modstandere for Aarhus United.

For i københavnernes seneste to ligakampe er det blevet til nederlag mod upåagtede Skanderborg Håndbold og Ringkøbing Håndbold. Men.

Det københavnske mandskab er et rigtig godt et af slagsen, og det beviste de, desværre for Aarhus United, i lørdagens opgør, hvor hovedstadsklubben trak sig sejrrigt med slutcifrene 26-22.

Annonce

Gæsterne kom ellers godt fra land og gik til pause med en lille føring, helt præcist på et enkelt mål, men i anden halvleg kom niveauforskellen til udtryk, og med nederlaget ligger de århusianske håndboldkvinder nu med to point efter de første seks kampe.

Stadig fortrøstningsfulde

For en klub, hvis ambitioner er at blande sig i kampen om at nå sæsonens slutspil, er det naturligvis ikke drømmestarten at stå med to point efter seks kampe, men cheftræner Heine Eriksen maner til besindighed.

- Vi er meget, meget rolige og fortrøstningsfulde, også fordi vi har haft et meget, meget hårdt program, kommer det fra Heine Eriksen.

Kvindehåndboldligaen

København Håndbold – Aarhus United 26-22 (13-14)

Aarhus United: Mathilde Neesgaard 9, Frederikke Hedegaard 4, Line Ellertsen 3, Marielle Martinsen 2, Thea Stankiewicz 2, Emma Mogensen 1

København Håndbold: Melissa Petrén 9, Larissa Nusser 6, Louise Føns 3, Christian Wildbork 2, Maria Hjertner 2, Andrea Hansen 1, Maria Lykkegaard 1, Olivia Mellegård 1, Sofia Hvenfelt 1

Udvisningsminutter: Aarhus United: 4, Odense Håndbold: 12

Redningsprocent: Aarhus United: Nora Persson 25 % (6/24), Louise Bak Jensen 25 % (2/8); København Håndbold: Johanna Bundsen 41 % (9/22), Amalie Milling 31 % (4/13)

Med til historien hører det nemlig også, at Aarhus United i ligasæsonens seks første kampe har mødt fem hold, der må formodes at slutte i top seks: Odense, Viborg, Herning-Ikast, København og Nykøbing F.

- Vores målsætning er stadigvæk, at vi skal spille med om det her slutspil. Jeg er sikker på, at når vi kommer længere ind i sæsonen, så kommer vi også i spil til slutspiller, det er jeg ganske sikker på, fastslår Heine Eriksen.

Annonce

Flytter sig

Trods den ringe pointhøst i ligasæsons indledende seks runder, har århusianernes cheftræner absolut set præstationer, der indikerer at holdet er på rette vej.

- Jeg synes, der er mange ting, hvor vi flytter os, men vi må jo bare sige, at vi ikke endnu har flyttet os nok til at kunne slå topholdene, og jeg ser København som et af de hold, der uden problemer kommer til at ligge i top seks, fortæller Heine Eriksen.

Med lørdagens sejr nærmer det københavnske hold sig da også pludselig top seks, mens Aarhus United for nuværende må affinde sig med at ligge næstsidst.

Det får århusianerne dog mulighed for at ændre på, når de om lidt under tre uger, efter en landskampspause, får besøg af Holstebro Håndbold i Stadionhallen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Brandmand ramt af kræft og blodpropper: - Det er ufatteligt, at jeg ikke kan blive undersøgt for PFOS-forgiftning

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Byudvikling For abonnenter

Lokale politikere om forslag om svævebane og rullende fortov på Aarhus Ø: Fint med forskellige input, men ...

AGF For abonnenter

Bagkanten: Vi bliver nødt til at tale lidt om Frederik Brandhof

Sport

Anton, Magnus og Mads er på vej igennem et snævert nåleøje: - Mens vi står i det, kan det være svært at se, hvor stort det her egentlig er

Debat

Jeg har fået en fiks idé: Send stadion ud til motorvejen - med mindre Salling og Lind nedlægger veto

Aarhus

Gratis hvidvin, hummersuppe og torsk: Århusiansk fiskehandler begraver Østersøtorsken

Navne For abonnenter

Folketingspolitiker Camilla Fabricius fylder 50: - Magten, jeg har fået til del af århusianerne, er til låns. Den er vitterligt ikke min

AGF

AGF svarer på billetkritik: Det var rigtigt at sælge flere billetter end pladser

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

AGF

Peter er sæsonkortholder i AGF - men blev afvist i døren, da gratister havde fyldt stadion op

Bolig

Danmarks billigste 'herregård' til salg: Her har Christian IV overnattet

Erhverv

Aarhus er trækplaster for udenlandske IT-specialister: Ramon har taget turen fra Brasilien

AGF For abonnenter

Stort portræt: Yann Bissecks potentiale kender ingen grænser, men han forbereder sig allerede på et liv efter fodbolden

Aarhus

- Når kommunen privatiserer en vej, får borgerne både en ekstra udgift og et dilemma, der ødelægger stemningen på vejen

Annonce