Annonce
Sport

Målsluger bliver på Riisvangen: Aarhus Fremad skriver kontrakt med sin topscorer

Christian Nissen fortsætter i Aarhus Fremad. FOTO: OLE NIELSEN.
Christian Nissen og Aarhus Fremad er blevet enige om en kontrakt for de kommende to sæsoner.
Annonce

FODBOLD: Han har stået på listen i flere klubber, men når fodbolden igen ruller i den danske 2. division, så er Christian Nissen i den klub, hvor han har været i de seneste to sæsoner. Den næsten to meter høje angriber har sat sin underskrift på en to-årig aftale med Aarhus Fremad.

Nissen har i sine to sæsoner på Riisvangen nærmest været garant for mål. I den seneste sæson blev det til 20 scoringer i 24 kampe for fodboldspilleren.

Det er dog ikke bare hans mange scoringer, der gør Christian Nissen til en god mand for Aarhus Fremad, fortæller cheftræner Morten Dahm Kjærgaard.

- Vi er godt tilfredse med den udvikling, som Christian har været igennem i den tid, han har været i klubben. Ikke mindst den måde, som han har været med til at flytte både klubben og kulturen. Christian fylder meget på og uden for banen. Han er ikke kun god til at holde sig selv til ilden, men er også med til at sikre, at hans hold er glad og motiveret i dagligdagen. Fodboldmæssigt, klubmæssigt og socialt fylder han godt i vores klub. Han kan snakke med høj som lav og er derfor også et vigtigt bindeled mellem 2. division og danmarksserie, siger cheftræneren.

- Jeg ved, at klubben har fået en stor plads i Christians hjerte, men Christian har også en stor plads i klubbens hjerte. Det vidner hans kåring til årets spiller i den forgangne sæson. Det skyldes ikke bare hans mål, men også den rolle han har rent socialt, siger Morten Dahm Kjærgaard.


Jeg ved, at klubben har fået en stor plads i Christians hjerte, men Christian har også en stor plads i klubbens hjerte.

Morten Dahm Kjærgaard


Annonce

Aldrig i tvivl

Christian Nissen var aldrig rigtigt i tvivl om, at det var i Aarhus Fremad, at han ville spille fodbold fremover. Angriberen blev i sommer færdig med sin uddannelse som cand.jur og da han fik mulighed for at fortsætte i advokatvirksomheden Gorrissen Federspiels afdeling i Aarhus som advokatfuldmægtig, så vidste han, at kombinationen af erhvervsliv og fodbold på Riisvangen var det bedste for ham.

- Jeg har fået et job, der svarer til at spille fodbold for FC København i Superligaen, så da de sagde ja til, at jeg måtte fortsætte med at spille fodbold, var det rimeligt klart. Jeg kan godt mærke, at det betyder meget for mig at spille, så derfor var Aarhus Fremad det bedste sted for mig, siger Christian Nissen og tilføjer, at det faktisk var fodboldklubben, der i sin tid hjalp ham med at få et studiejob ved det anerkendte advokatfirma.

- Da jeg skiftede til klubben, hjalp de mig med at få et studiejob. Da mit studie nærmede sig sin afslutning, så fik jeg mulighed for at søge et job i den interne jobdatabase, og det gik godt. Jeg synes egentlig, at det er en ret fed fortælling i forhold til Aarhus Fremad. Godt nok har de ikke kunne tilbyde kontraktfodbold før i tiden, men de har hjulpet mig på vej uden for banen, siger Nissen og fortsætter:

- Som person vil jeg gerne give tilbage til dem, der rakte en hånd ud, da jeg havde brug for det. Derfor har jeg også hele tiden sagt, at det virkelig skulle være et godt tilbud, der kom fra en anden klub, hvis jeg ikke skulle blive i Fremad, siger fodboldspilleren.

Annonce

Fed fodboldalder

Han er glad for, at klubben er begyndt at lave kontrakter, fordi det giver mulighed for at holde fast i kontinuiteten og bevare stammen i truppen.

- Der er virkelig mange talenter i Aarhus Fremad, som har en fed fodboldalder, hvor der sagtens kunne være andre klubber, som vil have fingre i dem. Jeg er egentlig bare glad for, at jeg fortsat har muligheden for at spille sammen med så mange dygtige spillere i hverdagen, siger Christian Nissen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce