Annonce
forside

Måtte søge tilflugt i bus: Mand spærrede vejen for 15-årig pige med sin bil

Arkivfoto: Kim Haugaard

Moderen til en 15-årig pige anmeldte ubehagelig episode til politiet.

BORUM: En 15-årig pige var torsdag aften ude for en ubehagelig oplevelse, da hun kom gående på Stillingvej i Borum ved Harlev.

Ifølge den unge pige havde en mand parkeret sin bil foran hende, så den spærrede vejen. Herefter steg han ud og havde flere gange bedt hende om at sætte sig ind i bilen.

Da pigen ikke reagerede, tog han flere gange fat i hendes arm. Uden held.

Den 15-årige har forklaret til politiet, at hun søgte tilflugt i en bus, der kom kørende forbi. Det fik manden til at køre væk i retning mod Sabro.

Manden beskrives som:


  • 28-33 år
  • Lysbrun i huden
  • 175 cm. høj
  • Robust
  • Talte dansk
  • Iført sort tøj

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have oplysninger i sagen, på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF gik mål-amok i Farum

Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Annonce