Annonce
Aarhus

Måtte springe for livet: Nøgen kvinde forsøgte at køre betjente ned

Politiet fik travlt, da der indløb anmeldelse om at en nøgen kvinde løb rundt og skreg efter et voldsomt skænderi med en mand. Arkivfoto: Kim Haugaard
En kvinde endte med i alt syv sigtelser - blandt andet en for vold mod polititjenestemand - efter et hotelbesøg, der gik helt galt for kvinden og hendes ledsager.
Annonce

AARHUS: En 29-årig mands og en 30-årig kvindes hotelophold i Aarhus gik helt galt, og det endte med, at de begge torsdag morgen blev anholdt og fik en række sigtelser.

Det fremgår at politiets døgnrapport.

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 6.54 en anmeldelse om, at der var uro foran et hotel på Rytoften i Hasle. Anmeldelsen lød på, at en nøgen kvinde løb rundt og skreg efter et voldsomt skænderi med en mand.


Betjentene stillede sig ind foran bilen og signalerede, at hun skulle standse, men hun fortsatte kørslen, så politifolkene måtte springe til side. En betjent fik fat i kvindens arm, men det stoppede hende heller ikke. I stedet accelerede hun, så betjenten blev trukket lidt hen af vejen, inden han slap sit greb

Østjyllands Politis døgnrapport


Da politiet kom frem, traf de den 29-årige mand, der havde flere skrammer og kradsemærker og betjentene valgte at sigte ham for at forstyrre den offentlige orden. Mens han var ved at blive sigtet, kom den 30-årige kvinde pludseligt kørende ud fra hotellets p-plads. Bortset fra en åben skjorte sad hun helt nøgen bag rattet.

- Betjentene stillede sig ind foran bilen og signalerede, at hun skulle standse, men hun fortsatte kørslen, så politifolkene måtte springe til side. En betjent fik fat i kvindens arm, men det stoppede hende heller ikke. I stedet accelerede hun, så betjenten blev trukket lidt hen af vejen, inden han slap sit greb, hedder det i Østjyllands Politis døgnrapport.

Annonce

Inventar på hotelværelse smadret

Patruljen sprang nu ind i deres bil og fik hurtigt indhentet og standset kvinden. Forinden nåede hun dog at køre over for rødt i et lyskryds.

Den 30-årige kvinde virkede tydeligt påvirket af stoffer og alkohol, og hun blev anholdt og sigtet for:

Ikke at efterkomme politiets anvisninger

Vold mod polititjenestemand

Narkokørsel

Sprituskørsel

Kørsel over for rødt lys

Manglende tegngivning i trafikken

Forstyrrelse af den offentlige orden

På dét hotelværelse, som parret havde lejet, var der kastet flere ting rundt, og inventar for flere tusinde kroner var ødelagt. Derfor blev både kvinde og mand også sigtet for hærværk, og de kan se frem til et erstatningskrav fra hotellet. På værelset fandt politiet desuden nogle ulovlige piller, og parret blev derfor også sigtet for besiddelse euforiserende stoffer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mette Frederiksen om nye corona-tal: - Vi går ind i en mere alvorlig fase

Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

Bakken Bears

Bakken Bears tager første skridt i nyt kapitel: - Vi får nok kærligheden at føle

Annonce