x
Annonce
Erhverv

Mærket af corona-krisen: Nu lukker et af Horsens' store hoteller ned

Scandics forretning er mærket af corona-situationen, og nu lukker kæden midlertidigt for 17 hoteller, herunder Scandic Bygholm Park. Det har ikke været muligt at træffe den lokale hoteldirektør Thomas Oest for en kommentar. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Til og med påske er der lukket på hotel Scandic Bygholm Park i Horsens. Hotellet lukker midlertidigt ned sammen med 16 andre hoteller i Scandic-kæden.

Horsens: Hotel Scandic Bygholm Park lukker midlertidigt ned. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Scandic, som på baggrund af corona-situationen midlertidigt lukker 17 af sine 27 hoteller i Danmark - foreløbig til og med påske.

- Det er en hård, men nødvendig beslutning for at komme bedst muligt igennem denne krise, som har påvirket efterspørgslen og haft store økonomiske konsekvenser for os. Vi har kort sagt behov for konsolidering af forretningen, udtaler administrerende direktør Søren Faerber.

Scandic har indtil videre hjemsendt 650 medarbejdere, og nu sendes yderligere 600 hjem. I den forbindelse hilses trepartsaftalen om midlertidig lønkompensation velkommen.

- For os har det været afgørende at kunne bevare vores værdsatte medarbejderes job og dermed mange arbejdspladser. Vi appellerer fortsat til, at man fra politisk side afsøger alle muligheder for at finde løsninger, der hurtigt og smidigt kan hjælpe hele vores branche i denne yderst kritiske situation, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Før genåbning: Forældre og ansatte efterlyser klare retningslinjer

Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Aarhus

På trods af coronakrise: Festugen kommer i 2020, men bliver uden fælleskoncert

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 80 gange højere

Aarhus

Aarhus Universitetshospital udvider med flere telte til coronatest: Skal leve op til de nye krav

Annonce