Annonce
Favrskov

Møbelproducent fra Hadsten vinder tysk designpris

Her ses DRY stolen, som Randers+Radius A/S har vundet prisen for. PR-foto
Møbelproducenten Randers+Radius A/S fra Hadsten har vundet German Design Award 2020 i kategorien "Excellent Product Design".
Annonce

Hadsten: - Vi er meget stolte over at have vundet German Design Award. Det er en anerkendelse af, at vi sammen med designeren Komplot Design har lavet en stol, som kan noget ud over det sædvanlige, og det er der blevet lagt mærke til i det store udland, fortæller Niels Kastrup, salgsdirektør og medejer i Randers+Radius A/S.

Hemmeligheden bag den nu prisvindende DRY stol ligger i sædeskallen, som er lavet af polyuretan, et materiale som normalt anvendes til isolering. Polyuretan er et fleksibelt, blødt og lydabsorberende materiale, og disse egenskaber er i DRY stolen udnyttet til komfort og støtte.

Folk bliver tit overraskede, når de ser stolen første gang.

Niels Kastrup, salgsdirektør i Randers+Radius A/S

Annonce

Ligner ikke en behagelig stol

- Folk bliver tit overraskede, når de ser DRY stolen første gang, da den er minimalistisk og stram i sit udtryk. De kan simpelthen ikke forestille sig, at den er behagelig at sidde i. Derfor beder vi altid folk om at prøve at sætte sig i den, og komforten overbeviser de fleste, fortæller Niels Kastrup

Stolens overraskelseselement og dens høje komfort bliver også fremhævet af juryen i German Design Award, der derudover også påpeger dens grafiske og minimalistiske design, som gør, at den vil kunne passe ind i mange forskellige indretningsløsninger.

Juryen for den tyske designpris består af designeksperter fra forskellige fagområder. De kommer fra erhvervslivet, uddannelses- og videnskabssektoren samt designindustrien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Aarhus

Alarmen ringer i kommuner omkring Aarhus: - Vi følger corona-situationen meget tæt

Aarhus

Erhvervslivets stemme vil tilbage i byrådet: Steen Stavnsbo skal genrejse de Konservative i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

AGF

David Nielsen: Kommer der flere nye spillere ind, er det da en super bonus

Annonce