Annonce
Kultur

Mød forfatter til udgivelsesdag

Eksil-århusianer Johan Ottosen udgiver to spændingsromaner på én gang. Mød ham onsdag i Bog & Idé i Bruun's Galleri, der blev Årets Boghandel i 2018. PR-foto

AARHUS: Forfatter Johan Ottosen udgiver ikke bare én men hele to bøger, når han onsdag 27. februar kl. 15.30 holder bogreception i sin gamle hjemby.

Han har tråd sine barnesko i Aarhus, men efter et stop som jazztrommeslager i New York slog han sig ned på Nørrebro, hvor han bor med sin familie.

Hans litterære karriere begyndte med en e-bog.

- Jeg udgav min første bog i 2012 som ren e-bog. Den blev optaget af bibliotekernes eReolen, der er baseret i Aarhus, og blev så populær, at et forlag en måned senere valgte at udgive den, fortæller han i en pressemeddelelse.

Derfor holder Johan Ottosen reception for to spændingsromaner i "Mirrin Bank-trilogien" - "Stenens tid" og "Apokalypsens engle" - i Bog & Idé i Bruun's Galleri.

Bøgernes plot tager også afsæt i Aarhus.

- Aarhus er central I Mirrin Bank-trilogien. I et kammer under krypten i Vor Frue kirke finder man "noget", som får store konsekvenser for Danmark. Præcist hvad, må man selv læse, lyder det kryptisk fra forfatteren.

Alle er velkomne til receptionen, hvor der også er mulighed for at få signeret bøger. /kls

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye beregninger: Det vil der ske med biltrafikken, hvis man gør bus og letbane gratis i Aarhus

Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Aarhus

Mulige problemer med letbanen torsdag: Udstyr til forebyggelse af is er endnu ikke fuldt i drift

Aarhus For abonnenter

Nelson boede 14 år i en flygtningelejr: - Det betyder alt for mig at blive dansk statsborger

Annonce