x
Annonce
Kultur

Mød forfatter til udgivelsesdag

Eksil-århusianer Johan Ottosen udgiver to spændingsromaner på én gang. Mød ham onsdag i Bog & Idé i Bruun's Galleri, der blev Årets Boghandel i 2018. PR-foto

AARHUS: Forfatter Johan Ottosen udgiver ikke bare én men hele to bøger, når han onsdag 27. februar kl. 15.30 holder bogreception i sin gamle hjemby.

Han har tråd sine barnesko i Aarhus, men efter et stop som jazztrommeslager i New York slog han sig ned på Nørrebro, hvor han bor med sin familie.

Hans litterære karriere begyndte med en e-bog.

- Jeg udgav min første bog i 2012 som ren e-bog. Den blev optaget af bibliotekernes eReolen, der er baseret i Aarhus, og blev så populær, at et forlag en måned senere valgte at udgive den, fortæller han i en pressemeddelelse.

Derfor holder Johan Ottosen reception for to spændingsromaner i "Mirrin Bank-trilogien" - "Stenens tid" og "Apokalypsens engle" - i Bog & Idé i Bruun's Galleri.

Bøgernes plot tager også afsæt i Aarhus.

- Aarhus er central I Mirrin Bank-trilogien. I et kammer under krypten i Vor Frue kirke finder man "noget", som får store konsekvenser for Danmark. Præcist hvad, må man selv læse, lyder det kryptisk fra forfatteren.

Alle er velkomne til receptionen, hvor der også er mulighed for at få signeret bøger. /kls

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce